Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
Hááát, ebbe most ne menjünk bele, de volna néhány pont, ami kérdéses. Egyrészt a honlapot nézve nem látom hogy ezek promóciós árak, ezek sehol nincsenek feltüntetve. Nem látom hogy ezek az árak (tekintettel arra, hogy hűségidő nélküli szerződésről beszélünk), meddig érvényesek? Egy hónapig? 10 évig? Visszavonásig? Milyen egyéb költségek vannak, pl roaming, külföldi hívások díjai, kaució? stb..... A 4gb-os csomaghoz az van írva "Fizetendő díjcsomag tarifa havidíja e-Pack kedvezmény nélkül 4494 (Ft/hó), Csomaghoz tartozó internet opció havi díja 10 486 Ft (Ft/hó), ez e-pack kedvezménnyel csökkentve is 14 480 Ft!!!. Vagyis amikor rányomok a Megrendelem gombra, akkor én ráutaló magatartással ezt fogadom el, és ekkor még nincsen szó egyéni előfizetői szerződésről!!! Megadom az összes adatom, telefonszámom, nyilatkozok, stb. Jogilag semmi nem köti a Netfone-t, hogy nekem az ÁSZF-nél kedvezőbb díjakat számítson fel! Összegezve elhiszem, hogy ez akár még törvényes is lehet, de semmi képen nem jövőbe mutató......Én pl. már végigmentem a megrendelési folyamaton, de a vége előtt kiléptem, mert a feleségem jogász, és minderre felhívta a figyelmem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 43"-os LG Ultra HD 4K TV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest