Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
szab13 #10605 üzenetére
Nem tudom, szerintem a hangra nincs megkötés csak a képre. Standardnál van hd, prémiumtól meg akár 4k. Nekem prémium van így
ezt nem tudom biztosan megmondani, de itt megy rendesen minden. A tv hdmi-n van összekötve az erősítővel. Ha elindítom a netflix appot, akkor az ismertetőnél írja álltalában a hangsávot is. Ha van atmos akkor azt biztosan. -
gubabela
senior tag
válasz
szab13 #10603 üzenetére
Hol nézed? Tv appjában? Ott az audio alatt tudsz választani, hogy mit szeretnél. 5.1 nagyjából mindenhol elérhető eredeti hanggal. Magyar nyelvűből már kevesebb van. Az, hogy milyen, az csak a lejátszáskor derül ki. Nekem az erősítő kiírja, hogy milyen a hangsáv éppen. (dd, dd+, atmos...stb)
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahogy, hogy teljes képernyőn játsza le a filmeket a netflix app? Egy sony a8-on szeretném beállítani, de nem igazán találtam rá megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest