Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle
    nagyúr

Sziasztok! Nektek nincs probléma a HDR filmek minőségével?
    Nekem fakó, kontraszt szegény, színtérben kevés, nem tudok rájönni, hogy mi a probléma. :(Androidos boxon tökéletes, mivel ott nincs HDR, illetve olyan TV-n is jó, saját Netflix alkalmazással, ami nem tud HDR-t. Attól tartok az a gond, hogy a TV-m nem "igazi" HDR-es, ha jól tudom ahhoz 1000-1200nits kell, ez meg csak erőlködik. Ha mindent maximumra húzok, akkor valamivel jobb, de a feliratok meg kiégetik a szemem. Netflixen a filmek képei tökéletesek, de ha elindul a HDR-es film már a betöltéskor átvált erre a fakóra. Nézzétek meg talán ezen a képen is látszódik milyen gyenge lesz. Ennél igazából még rosszabb. Netflixen HDR-es filmek csak HDR-Mozi üzemmódban mennek, Androidos boxon bármit be tudok állítani. Standard díjcsomag jó lenne, mert ott nincs HDR, viszont az csak kettő helyen mehet egyszerre. Egyébként nem volt olyan lehetőség régebben, hogy fiókonként beállítottam milyen minőségben kérem, akár SD az egyik, míg 4K a másik? Tulajdonképpen ez kellene nekem. :) Most látom a Prémiumnál nincs is jelezve, hogy az FHD is HDR, de úgy adják sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák