Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az apjuk valagáért kell folyton variálni Netflixéknél a kezdőképernyővel?! Most pl. sikeresen eltűntették róla a "Continue watching" sávot (legalábbis nálam), de cserébe (szerintem) a korábbiaknál több kategóriában ajánlgatja az érdektelen néznivalókat – hogy miért nem képesek egy normális ajánló algoritmust írni, az mondjuk felfoghatatlan számomra... Vagy olyat ajánl, amit már láttam (ez az igazi WTF a számomra, hogy nem tudja megjegyezni, ha még külön "Watch it again" kategória is van), vagy olyat, ami nem érdekel. Ráadásul értékelni is szoktam, amit megnéztem, szóval végképp minden adott lenne "neki", hogy ne sötétben tapogatózzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Mazda topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Xbox One / Xbox Series játékok
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25