Új hozzászólás Aktív témák

• olajbogyo
    aktív tag

Ezért mondom én, hogy... finom leszek
    Az b...a meg anyuciját, aki ezeket az okosTV nek nevezett valamiket kitalálta ;) Nekem is egy lg uhd tv van, ráadásul a prémiumabb kategóriából, de komolyan mondom, hogy a tv n, se netezni nem lehet, legalábbis idegösszeomlás nélkül tuti nem. Mintha a kőkorban lennénk, a sebességét illetően....A dlna szolgáltatása erős kihívásokkal bír, a netflix app kb 1 perc mire betölt. A tv re történő mirroring, vagy megy, vagy nem, ahogyan kedve van....stb.
    A sokkal régebbi nemokos philips tv re kötött 20 eft os kütyüvel/okosítóval ilyen problémák nem léteznek. Miért nem lehet egy k...va tv be, legalább megközelíteni, ezt a szintet? Nem kell okos tv ket gyártani, a smart tulajdonsága nélkül lényegesen olcsóbban meg lehetne venni, ja hogy úgy nem lehetne lehúzni a vevőket, így érthető :((
    Tényleg, azzal kellet kezdenem, mikor megvettem a "szuper smart uhd" tv t, hogy rögtön vettem alá egy minix neo tv box ot, hogy az idegbe ne zakkanjak meg :K Most, meg vettem egy másik kütyüt a nem okos philips re firetv sticket, és bizony minden téren veri az lg okos technikáját. Azért ez nem normális szvsz :F Bár lehet, magam maradok eme véleményemmel.

Új hozzászólás Aktív témák