Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs
    őstag

Atmos temaban futottam par kort. Osszefoglalom hatha masnak is hasznos lesz. Igazabol csak feltapasztalat mert atmos hallottam vegre de csak amazon primerol.
    Atmosra keresni lehet a keresobe, de a talaltok kozt nem egyertelmu melyik az valodi atmos film az elso x db biztos az.
    En ugy tudom pillanatnyilag atmos hang csak atmos kepes teven levo kliensen van, 4k fire sticken/teven/cubeon igergetik (meg talan win 10 kliensen de ott annyi mindennek klappolni kell hogy azzal nem foglalkoztam) ultra chromecaston sincs. Ezutan meg fugg a hdmi kabeltol is (optikan nem megy at atmos hang). Nalam a teve nem tudja, 4k fire sticken nem sikerult par honapja probaltam de holnap kiprobalom megint. Regebben a netflix helpben fel volt sorolva par cucc amin tamogatjak az atmost de most nem talalom. Volt meg par dolog talan ndvia shield is kozte.
    Ami meg erdekes lehet hogy prime videon van atmos film de nem azon szolal meg tehat at kell kezzel kapcsolni az audio savot. De meg ezutan sem szolal meg az atmosra setupolt erositon mert dd+ nak ismeri fel hiaba direkt passthroug van beallitva. At kell kapcsolni kezzel. Ezt csak azert irtam le mert hatha valaki atmos tevevel is ugyanigy jar.
    Kivancsi is vagyok masnal hogy sikerult atmos hang.
    Egyebkent van 5.1 ben van dd meg dd+ ami tud lenni 7.1 is de az nem atmos csak sikban korben vannak hang infok. Atmosban meg barhol.
    Meg az ARC rol annyi hogy eArc kell az atmoshoz de ha a teve atmosos akkor valoszinu earcos is.

Új hozzászólás Aktív témák