Új hozzászólás Aktív témák

• Tuomas
    addikt

Hát ha az én kifogásom gyenge, a tieid mik? :U
    "A letöltés abban az esetben járható út, ha:
    - tudod mit akarsz nézni
    - van - adott esetben - jó sok "felesleges" helyed"

A mai világban azért szerencsére nem 4 gb szabad hely áll rendelkezésre mindenre összesen, egy telefonba is simán benyomható egy 128 gb-os memória kártya, ami azért pár dologra elég, egy notebookról meg ne is beszéljünk. A tudod mit akarsz nézni meg azért érdekes, mert letöltesz mondjuk egy évadot egy sorozatból, meg mellé esetleg pár filmet, gyereknek mesét és ennyi, a mem. kártya nem egy ördögtől való dolog. Akár több darab is. A szállodai wifik a tapasztalataim szerint (90%-ban) nem a legjobbak, szóval ha azon valaki tud netflixezni, megtapsolom, a mobilnetet meg nem biztos, hogy mindenki rá akarja áldozni, így alapból sem árt rá felkészülni.

És képzeld, voltam nyaralni, és nem, egyszer sem néztem a tv-t még rossz időben sem, mert cukorból sem vagyok, az ernyőt is feltalálták, és szerencsére elég sok fedett hely van szerte a világban, ahol lehet nézelődni, vagy netalántán enni egy jót, és inni egy jót.
    Én utazás közben is inkább nézelődtem (voltam szervezett buszos utazáson, egészen Dél-Olaszországig, több napra lebontva busszal mentünk), mint hogy a telefonomat nyomkodjam, persze ízlések és pofonok, de az útról is elég szép épületeket, panorámát láthat az ember.

Felmerült egy probléma, én meg írtam rá egy megoldást, erre te rákontrázol, csak azt nem tudom, minek. Megoldható, hogy külföldön is nézd a filmjeidet? Meg. Akkor? A többi csak akarom-nem akarom kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák