- Android szakmai topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szasza_xp
üzenetére
Tavaly év közepe táján toboroztak a szegedi egyetemen fordítókat, jellemzően feliratokhoz kerestek idegen nyelvet magas szinten beszélő embereket.
Olyan augusztus környékén indult el a munka, ebből már hamarosan lehet profitálni.
http://hvg.hu/tudomany/20160803_netflix_feliratok_szte_btk
Egyébként pedig nem kötelező használni. Ha pedig fizetsz érte, akkor ne itt kiabálj, hogy nincs rajta magyar felirat meg szinkron már 1 éve, mikor ezzel teljesen tisztába kerülsz minden nap.
(#358) bopeti98: Az HBO már nem csak TV szolgáltatón keresztül érhető el. 16 különböző értékesítőn keresztül elő lehet fizetni, konkrétan ebből a feljebb már említett Telenor MyTV. Én minden évben amikor jött a GoT előfizettem rá 2-3 hónapra és utána lemondtam, mert hűségidő nélkül volt 2-3000 forint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25