Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz #20749568 #2454 üzenetére

Ez oké, de, hogy lehet az, hogy itt van Lengyel és Kínai felirat szinte mindenhez? Van francia, holland, de német nincs, viszont egy magyar kifizetésnél (mert ezek szerint ennél a hülye bandánál ez a meghatározó xD) meg állandón ott rohad a német is a román mellett...Korlátozza a hardvereket, előírja milyen monitort, cpu-t, vga kártyát vegyél, használj winfost és a többi... Ha én előfizetek az UHD tervre, akkor majd én eldöntöm, hogy, pl a laptopom, vagy bármi más, hogy bírja azt megjeleníteni, ők küldjék 4k HDR-ben mindig, már aminél elérhető!
    Mindegy is, egyre jobban kezdem utálni az ilyen begyöpösödött agyú szabályai miatt a netflix-et, kb mintha néhány tizenéves lenne a marketing élén...

Függetlenül attól, hogy már-már első anyanyelvem az angol, az adott tartalmakhoz bárhol elérhetőnek kellene lennie minden válaszható feliratnak. Van pénzük bőven, oldják meg, fizessék ki és akkor még többet felhasználót tudnak szerezni, nem csak emelni kell.
    Mint írtam is, most én (is) használom ezt a számlát, ehhez a rengeteg tartalomhoz képest, meg egyszerűen ge...ség elkérni Magyarországon is ugyanannyit

Új hozzászólás Aktív témák