Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma reggel én is megkaptam ezt a csoda levelet.
Standard csomagom van 2,5 éve. Azért fizettem erre elő, hogy bnőm és én tudjunk filmezni. Én kb egy hónapban 1 filmet nézek meg rajta, ő sokkal többet, ő nagyon szereti.
Most ezzel azt érték el, hogy le fogom mondani az előfizetésemet. Bnőm, elő fog magának fizetni a legkisebb csomagra. A mi esetünkben, 1000Ft-al kevesebb fog befolyni a netflix kasszába. Taps, taps taps
Én elhiszek mindent, válság, meg covid meg háború. De ha ez a tartalomfogyasztás (havi 1 filmem + bnőm rendszeresebb filmezése, másik városban), nem fér bele havi 3490Ft-ba, úgy, hogy rendszeresen fizetem több éve, nem kell rám behajtókat küldeni, nem fér bele egy értékelhető keretbe… akkor az én szívembe sem fér bele a Netflix tovább… szemrezzenés nélkül nyomom meg a fiókom törlése gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25