- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Hát, én is így vagyok vele, alig nézem, de eddig elfogadtam, hogy a két nagyi, illetve a feleségem időnként talál rajta valami nézhetőt. Ha ezt elveszik, akkor nekem nem gond letorrentezni az adott sorozatot, filmet attól független, hogy az netflixes, amazonos, vagy prime-s. Azt is elfogadtam, hogy 4K- minőségre fizetek elő, de csak késő este telefonon tudom nézni, ami messze nem 4k minőség... Soha nem csaltam vele, soha nem adtam ki a jelszót idegennek pénzért cserébe, így ez most rosszul érint. De, ha meglépi ezt a netflix, akkor van lehetőségem lemondani, és másik szolgáltatóhoz átmenni.. Jó dolog a mennyiség, de nálam pl sokszor előfordul, hogy csak az előzetesek megnézéséig jutok, mert nincs több időm, és vagy elalszok. 4500 Ft nem sok, magában, de hozzájön az áram, a gáz a telefon, az internet, a hulladékszállítás, a hitel a kaja, , és ezekből a netflix az egyetlen, amit nem kötelező fizetni, és igazából a tartalmat "alternatív" forrásból be lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25