Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
Én a Saul-t nézem újra, már nem is tudom hányadszor.
Viszont hajnalonként ez a genyó netflix (mert az), 10M körüli értékkel nyomja ezt a sorozatot, a régen megszokott 2-4 helyett.
A 2 és a 10 között nagyon jelentős a képminőség különbség és eleve a Saul még a rossz értékkel is jól nézett ki, de 10M, majd lemászik a történet a kijelzőről. (Sony A95K és pana LZ2000 tévéken).
----Van egy olyan érzésem emiatt, hogy a Netflix nem úgy fejlesztette a szervert, ahogyan azt kellett volna. Lényegében az összes többi mellett ( Apple 30-40, HBO 20-30, Prime-ot nem tudom, BRAVIA CORE Blu ray minőség, vagyis 80m felett!) a netlix legmagasabb stream értéke 18 és emellett valóban kitalálnak mindenféle f...ságot, hogy majd ők tudják, miért nem felel meg, pl a mai napig kisujjbol simán elvinné a tartalmakat egy 4790K processzor is.
Nem használom ezt a CPU-t, csak azért említettem, mert az egyik ismerősömnek ez van és még a 8K videókat is simán VGA nélkül minden erőlködés nélkül viszi ez a 10 éves cpu.
Szóval ne a Netflix döntse el, hogy az általam kifizetett legmagasabb csomagban a fent említett CPU neki nem felel meg. Majd ha látják, hogy az adott cpu-val akad, vagy más probléma lesz, akkor az előfizető visszavesz a felbontásból.
De miért csinálja ezt a Netflix?
Talán (nyilván) ebből is nagy(obb) részesedése van, ha új hardvereket vásárolnak (miattuk) az előfizetők.
A másik, hogy ezzel is sávszélt spóról és akkor újra odaértem, hogy a netflix szerverparkja lényegében elavult a többi stream szolgáltató mellett, és minden kicseszett centre szükségük van a fejlesztésekre, plusz emelett természetesen jó tartalmakat, filmeket csinálni.A Bravia Core szolgáltatása egyelőre szerintem az összes másik szolgáltatónak behozatatlan. Hogy ott az Imax Enhanced filmek, hogy néznek ki?
Csak az tudja, aki birtokol egy magasabb osztályú Sony Oled tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker