Új hozzászólás Aktív témák

• Vertigo
    aktív tag

Kerdezek :)

Par napja probalgatom a szolgaltatast, szepen gurul (igaz az lg tvn neha vacakol, de chromecaston franko).

Viszont akad nemi romantikus hianyerzetem a tv kapcsan... A sok ev alatt a tevemusor egyfajta szemelyisegge (csaladtagga) notte ki magat, meg ha szemet is folyik belole. Gondolkoztam a dolgon es arra jutottam, kell hogy menjen valami tortenes korulottem, de nem akarom minden esetben meghatarozni pontosan mi legyen az, neha kicsit bosszankodhassak rajta, neha lepjen meg, mutasson uj dolgokat is...

A kerdesem az lenne van e olyan modja, funkcioja a netflixnek ami automatikusan elindul, megtanulja, ha reggel kapcsolom be akkor berak pl. rajzfilmet, ha estefele folytatja a vigjatekaimat, sorozataimat, esetleg mutat valami ujat, hetvegen filmbe kezd bele, ami varhatoan tetszene, mindezt ugy, hogy csak bekapcsolom, nem nyomok meg semmi mast, almosan meg reggel, vagy faradtan este nem akarok dinteseket hozni, de elvarom, hogy szorakoztasson a tartalom. :)

Szoval mint egy tenyleg "okos" tvado, vegulis a spotify is valami ilyesmi a maga nemeben...

Otlet? ;)

Új hozzászólás Aktív témák