- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zolcsy_3298 #17 üzenetére
Szia!
Hányas Internet Explorer-ed van? Próbálj meg felrakni egy IE6-ot fullosan. Lássuk mit szól hozzá. Előtte az Eszközkezelőből tüntesd el a netes hálókártyát, kapcsold ki a gépet, a kártyát vedd ki, majd rakd vissza (ha PCI-os, akkor esetleg egy másik slot-ban lenne jó kipróbálnod), és engedd meg, hogy a rendszer detektálja az új kártyát. Ekkor telepítsd fel az IE6-ot (vagy ha eleve az van fent, akkor uninstall-install), majd utána konfigold be a netet. Lássuk mi az eredmény.
Off
Te nem az a srác vagy, aki néha nagyon szabadszájúan szokott a topic-okba irogatni, és úgy hívják mint téged, és szintén mérgeshordó a jele? :)
On -
Zolcsy_3298
tag
válasz
Zolcsy_3298 #16 üzenetére
Topicfel
-
Zolcsy_3298
tag
Valakinek még van ötlete? Úgyértem hihető, hogy csak az Isdn kártya ment szét?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Zolcsy_3298 #14 üzenetére
szam ment
-
neduddki
nagyúr
válasz
Zolcsy_3298 #6 üzenetére
HI!
Szoval tegyel fel egy tuzfalat mindenkepp javasot a zonealarm /www.downloads.com, ftp.bke.hu/ vagy a sygate /ww.sygate.com/. A zone szajbaragos, de ha nem vagy gyakorlott akkor az javasolt, sygate profi de neha kicsit tul aprolekosnak is tunik, raadsul juk van benne!
Azoval zonealarm fol!
Indicsd ujrta a gepet. /Ez nem ko, de w98-nal az ember sosem tugya!/
Ha rogton gepinditaskor be akar lepni a netre akkor ott mar gyanus is lhet adolog!
Engedejezd a explorer, es otluk kimenetelet, alicsd be aproxikat! A dns legyen a bizstonsagos zonaban/Neked kell megadni/ ezeket a winipcfg-bol tudod meg! ne egy ki permanens jogokat a teszteles ideje altt es probalkozz! Meg fogsz dobbenni, hopgy az elso 5 percben legalabb 5-15-ig terjedo ''tamadast/erdeklodest fogsz kapni''
elsore ennyi!
udv
neduddki
irj az emailre onnan megmondom a szamom -
Zolcsy_3298
tag
válasz
Zolcsy_3298 #11 üzenetére
Kb 2 perc múlva kell újra indítanom a kapcsolatot meg a böngészőt. Axelerossal is, most próbáltam ki. Szerintem isdn kártya csere lesz, és örülök, ha ezzel megúszom
-
neduddki
nagyúr
válasz
Zolcsy_3298 #4 üzenetére
HI!
Muszaj az otluk? Van azon kivul s mas levelezo.
Nekem a kedvenzcem az amikot itt a tanszeken egyik prof belotte magank, /lattatok vaona mijjen buszke volt magara/ azutan 2 oraval elhalalozott a nyet, /mert ennyi ido kellett az ez elso viruhoz/ mert annyi szemetet pakolt fel a halora, hogy a egy regebb hubunk elment szabadsagra egy idore.
Akkor is szokott ijet csinalni, ha zonalarm vala fenn leszeded es utann az a szerencsetlen nem tugya, hohgy merre kell mkimenni, de az nme egy ido utan hal el hanem rogton!
udv
neduddki -
Crion
aktív tag
Évekig ment gond nélkül?
Milyen gép ez ha szabd kérdeznem? -
neduddki
nagyúr
válasz
Zolcsy_3298 #1 üzenetére
HI!
Elso korben zonaalarm es naviscope fel, naviscopban atalaitani mtu/rwin megnezni a zon-n nem vki bekostolt. illetve ha tuzfal vann fenn akkor nezd meg hogy a firewall es a proxi benne vagyon e a bizt kapcs kozott.
Amugy ami lattam annal matav 128k-s ISDN-vala ott vegul is a 98 atalakult 2000re es utanna mar nem volt gond.
Elsore ennyi!
udv
neduddki -
Zolcsy_3298
tag
válasz
Zolcsy_3298 #1 üzenetére
Ha újraindítom a net kapcsolatot meg a böngészőt is akkor oké.
Talán az Isdn kártya halt meg? De mitől? Már a tuningot (100@133 fsb) is visszavettem, de így is ugyanaz. És évekig ment gond nélkül. Meg a voltot is visszavettem, de ez se segít. A pci-ok nem is voltak túljatva. -
The_Tom
senior tag
válasz
Zolcsy_3298 #1 üzenetére
Hasznalj Opera-t!
Üdv. -
Zolcsy_3298
tag
Helósztok!
Van valakinek tippje, mi lehet a gond?:
Tegnap telelítettem újra a gépem, mert már egyfolytában fagyott, de főleg a Net (internet expolorer, meg outlook express) Most is csinálja. De egyfolytában. Mind freeweb, mind axeleros kapcsolattal. Win98se alatt. X ineig megy aztán nem csinál semmit. Sokszor nem fagy le csak a böngésző nem helylandó működni és adatforgalom sincs. Isdn-t használok egyébként. Új hardver nem került mostanában a gépbe.
Ha van ötlet help!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest