- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Ez igaz, viszont az arm, risc-v, stb. lehetőséget nyújt számukra, hogy viszonylag versenyképes hozott anyagból dolgozzanak. Jó példa erre a cikkben szereplő gpu dizájn is. Igen, ők soha sem arról voltak híresek, hogy saját kútfőből tegyenek le bármit is az asztalra, viszont hozott anyagból való dolgozásban hatalmas tapasztalatuk van, mert kb mindent is "más forrásból" :) "szereztek be" eddig és azt toldozgatták foldozgatták tovább.
Ahogy írtam egy másik posztra reagálva, idóvel úgy is meglátjuk. :) -
kismono
csendes tag
Lehet, sőt biztos, hogy politikailag átalakulóban vannak, de szerintem náluk még a személyes motíváció is az "államra van bízva".
Én a kínaiakat nem említeném egy lapon az oroszokkal, mert merőben más kultúra, politikai berendezettségtől függetlenül (szerintem). De a tévedés jogát fenntartom! :) -
kismono
csendes tag
Én csak arra emlékszem amikor 2010-ben a kezemben fogtam egy kínai iphone koppintás telefont. Az OS rajta valami set-top-box OS-e volt módosítva, de kinézetre egy az egyben hozta, az iOS aktuális kinézetét. sebességben, funkcionalitásban, stabilitásban, éppen csak, hogy mimikálni tudta egy 'igazi' okostelefon képességeit. Aztán most meg ott járunk, hogy vivo x90 pro plus...
Lehet, hogy ez a VGA most egy 'kalap fos', DE! a kínaiaknál van a világ ritka földfém termelésének 90%-a, szinte kifogyhatatlan nem hivatalos állami támogatás és ők nem egy-két évnyi távlatban gondolkoznak...
Szóval ha ők belevágnak valamibe, akkor lehet, hogy nem egy-két- de 10 éven belül biztos, hogy vállálható terméket fognak tudni belőle csinálni. És a mobiltelefonok mellett az elektromos autókról még nem is beszéltem...Vagy egy harmadik példát említve, ott van a mediatek, ami a legalja chipeket gyártotta 10 éve még, most meg ott van, hogy versenyzik a qualcomm legerősebb snapdragonjaival az új generációjuk. (jó, tudom a mediatek az taiwan-i... mea culpa, de a lényegen nem változtat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- GTA V
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest