- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Rokonnak volt valami ilyen mutatós okosórája, ajándékba kapta Németországból, majd bepárásodott és megállt. Magyar garancia nem igazán tudott vele mit kezdeni, szerinte párás belsövel teljesen jó volt.
Németeknél nekem kellett intézni a dolgot. Hát, gyakorlatilag komplett belét ki kellett cserélni, és fogalmuk se volt, miért párásodott be.
Nekem az volt az a pont, amikor azt mondtam, ezektől még papír szatyrot se veszek. -
Kapanyél
őstag
Óraszeretőként és gyűjtőként mindegyikben, már képről is. Amelyikről volt szétkapott fotó, azon egy laikus is sírva fakad. De sok ismerősöm kért meg, hogy állítsam be a szíjat és hát volt olyan, amiből a stiftet sem lehetett volna roncsolás nélkül kiütni.
A leghitványabb kínai divatmárkák egyike. A legtöbbet kinyitva még kosz is van bennük!
Ehhez képest az okosórák egy fokkal jobbak, mert azokat más kínai gyártja nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Autós topik
- PlayStation 5
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged