- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
A Molyember #16 üzenetére
Én fél évvel a megjelenés után játszottam végig, és szerintem egész jó volt, de semmi extra. Az egyik legjobb aspektusa az a legnagyobb lehúzása is volt egyben: a profi bélgyilkos helyett alkoholista rokkerré vált John Wick karakter.
Az viszont nagyon fura, hogy most így pont 2 évvel később újrakezdtem, és nem kevesebb, hanem több furcsaságba futok bele. Egyrészt grafikai és "AI" útvonalkeresés glitch-ek, néha egy-két kifagyás (random elővillanó és eltűnő tükröződés effektek és decal-ok, fősztori beszélgetés végén "részeg" NPC-k, akik alig találnak vissza 30m-t az autójukig állandó jobbra-balra vizslató apró korrekciókkal "remegve", ilyésmik - és nem tuning miatt fagy ki, a mostani PC-met technikailag már nem is igazán lehet tuningolni, gyárilag kimaxolva jönnek már ezek a hardware-ek...).
A Basilisk-et még most is gáz vezetni, pedig a lore szerint baromi jó móka. (Mondjuk az adja a játékvilág legjobb sex jelenetét, de a vezethetőség paradox story.)Nem értem, hogy mivel nem készül már új játék ezzel a motorral, mi értelme van olyan grafikai effekteket belepakolászni, amikhez nem elegek a mai hadrware-ek.
Közben bele lehet néha futni Half-Life 2 színvonalú textúrákba itt-ott (kalapálhatták volna inkább az ilyen kis apróságokat, amiket "úgy felejtettek"). Talán akkor lett volna még egy kis értelme, ha a nem annyira régi megjelenésű TW3-NG is megkap minden ilyet párhuzamosan, de úgy tűnik, hogy az két eltérő branch és azzal tényleg nem akarnak már foglalkozni.
Mekkora forgalmat várnak attól a DLC-től? -
válasz
A Molyember #16 üzenetére
Én Pc-n játszottam, vele. PC kiadás után 1 hónappal játszottam végig.
Olyan Bugba egyszer sem futottam ami problémát okozott volna, ellenben a sztori és a játékmenet sokkal jobb volt mint azt gondoltam volna. És azóta már 5 végigjátszás, folyamatosan fejlődő grafika és számomra a legjobb PC játék ami az utóbbi 5 évben megjelent. A legjobb.
Azt hogy mi volt konzolon leszarom, pedig van PS5 meg Switch is itthon. Azt hogy Steamen se volt jó neked az meg egyéni probléma , szerencsére voltunk nagyon sokan akiknek érdekes módon jó volt és élveztük.
leírtam akkor is a véleményem, [link]
voltak apró bugok, de aki erre akart figyelni az erre figyelt aki meg látta a mögöttes tartalmat az élvezte a játékot.Ma meg már a csúcs minden szinten. Szóval ha van Steam kódod nyugodtan tedd fel , minden szinten felső kategóriás játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A CD Projekt vezérigazgatója jelezte: cége nem eladó, még a Sonynak sem.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest