Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdkink
újonc
válasz
IstvánLászló #25490 üzenetére
Úgy vettem át a cuccokat,hogy "minden be van állítva"
A sok fail után természetesen piszkáltam kicsit a biost,tiltottam az IGPt (semmi hatás) levettem minden boostot hátha (semmi) nyomtam defaultot...aztán minden vissza az "eredetire". Anno a 2.8as bartont felhúztam 3.2re de az is csak arra volt jó,hogy nyáron a 40 fokos szobában 42 legyen...Komolyra fordítva a szót,a tápomnak bírnia kéne ha minden igaz,ez volt az első félelmem,nincsen elég kraft. Ha a 6os pin nem adna eleget gondolom a lapátokat se forgatná a VGAn fagyásnál. 6pin/2x molex csatlakozót megpróbálom ha valaki ad infót melyik 2 az ami ellátja ezt a feladatot normálisan.
Ha esetleg a lappal van gáz azt ki tudom szűrni valahogy szoftveresen?
Most utolsó próbának nézek win 8.1et hátha,de nem nagyon reménykedem benne.
-
tdkink
újonc
Sziasztok!
Win7 install ha bent van a VGA még a nyelv választóig se jut el,vagy újraindul a gép vagy simán black screen. VGA nélkül simán nélkül felment. Játszottam/filmet néztem/tömörítettem nem volt gond,éjszaka viszont újraindult (nem futott semmi,kb 12 órája ment a gép) Sajnos nincsen senki a közelemben akinél ki tudnám próbálni az alkatrészeket.
Hosszú pályafutásom során még sose volt ilyen gondom (286os korszaktól) tehát lövésem sincsen lehet e valahogy szoftveresen tesztelni a lapot/procit/ramot esetleg a tápot (táp műterheléssel megoldható lenne de az eszközök nem adottak)
Recskátol vettem a cuccokat (lap/ram/proci/vga) aki elvileg megbízható csak most nyaral,nem akarom folyton cse**tetni.Giaga B75M D2V
I3 2130
Samsung 4GB 1333MHz
Giga GTX750 ti 2GB (dupla ventis)
Chieftec GPS-400aa-101-a 400W
Seagate 500GB
Win7 ulti 64Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest