Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ND87

csendes tag

válasz MrDerekas #43545 üzenetére

Köszönöm, áramtalanítást nem tudtam, csak kikapcsoltam a gépet, jó tudni.
    Ha a kábel rendben, maga a monitor gondolom nem okozhat problémát?

• ND87

csendes tag

válasz ND87 #43543 üzenetére

bocsánat az lemaradt, hogy ha magához tér a gép, akkor 1 monitoros indítás után vissza lehet csatlakoztatni a másodikat is kis idő múlva és megint működik mindkettő illetve win 10 reinstallt nem próbáltam

• ND87

csendes tag

Sziasztok!

Az alábbiakban kérnék segítséget. Egy ideje a képernyő elkezdett fagyni, miközben a gép ment (youtube-on pl még a zene is folytatódott) , és újraindítás során az alábbiak történnek teljesen kiszámíthatatlanul: rendben újraindul a gép, újraindul de nem működik a vga driver, win loginnál megfagy, win login előtt megfagy, gép indul monitorok feketék. VGA drivert próbáltam újrainstallálni nem segített. Van hogy pár hétig nincs semmi baja a gépnek, van hogy naponta többször is megfagy, alig lehet életet lehelni a PC-be hogy windowsig eljussak.
    Két monitort használok:
    Ezeréves 24" 60hz-es samsung HDMI-n
    Acer XF240Hbmjdpr Displayport
    Konfig:
    MSI B150M MORTAR
    INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
    HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16
    MSI GTX970 GAMING 4G PCIE
    WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
    HyperX 240GB FURY SATA3 2,5" SHFS37A/240G
    SAMSUNG SH-224FB/BEBE
    CORSAIR Carbide Series 300R Fekete CC9011014
    Corsair FTP 550

Próbáltam a hdmi DP-t cserélni, Hz beállítást állítgatni, egy monitor-2 monitor, egy monitor esetén DP és HDMI-t is variáltam. Mindenhogy előjön a crash alkalmazástól függetlenül és az újraindulásnál a fent leírtak mindegyike volt már monitorok számától, csatlakozástól függetlenül.Ha teljesen összeomlik az egész egyedül a régi Samsung monitor 60hz-n hdmin amin keresztül nagy nehezen újra bekapcsol a kép egy idő után (illetve olyan is volt hogy Samsung monitor hdmin elindult nagy nehezen, de restart után hdmit az Acer-be dugva már BIOS-ig nem kapcsolt be ismét kép)

A kérdésem igazából csak annyi lenne, hogy haldokló VGA-n kívül szerintetek lehet más oka, érdemes-e még próbálni/nézni vmit, vagy VGA csere tűnik egyedül megoldásnak?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák