- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikovinyi
csendes tag
válasz
quailstorm #22274 üzenetére
A tulajnál nincs probléma, mert a hiba már nálam is előjött közben.
Én is arra gyanakodtam, de más lesz itt a gond.Ugyan az a probléma jön elő, amivel már eleget szívtam.
Viszont most tápcsere, memória csere, vga csere, elem csere, cmos reset, is megvolt, de semmi.Maradt a proci, meg az alaplap....majd lecsekkolom azt is.
Köszi azért!
-
mikovinyi
csendes tag
Üdvözlet mindenki!
Valaki segítsen megérteni, mert készen vagyok.
Olyan problémával futottam össze amit én sem hiszek el.Adott egy asztali PC, ami feltelepítve rendbe rakva zsír jól működik nálam.
Elviszem a célhelyre, ahol összerakva megy 5 napig.Ekkor telefon nekem, hogy kép elmegy,a monitor kikapcsol mert nem kap jelet, gép zúg, nyomógomb a végtelenségig benyomva, de nem reagál. Így csak a táp off-al lehet kikapcsolni.
Később táp on, majd bekapcsol, és megy egy darabig, de rádugom közben a mikrofont hátul, erre a probléma megismétlődik.(mindegy mit dugok rá, lehet pendrive is). 2-3x ellehet vele játszani, de utána már nem kapcsol be,vagyis de.Vannak jó napjai.Olyan is volt, hogy hozzáértem a házhoz, hogy kicsit előrébb húzzam, erre megint csinálta.Helyszínre ki, és velem is szórakozik így kicsit, majd ráunva gép jön velem haza.Összedugom és minden rendben, a fent leírt hibajelenséget 1x sem produkálta. 5 napig használtam, minden létező terhelést, kikapcsolgatást, újraindítást, rádugdosást kipróbáltam, 0-24ben is ment,de semmi.Vissza a célhelyre, mert szerintem jó.Gép összerak majd semmi gond.Eljövök, este telefon, hogy szar.Megyek megnéz, és szétszopat, mert elkezdi a fentebb leírtakat.
Gép jön velem, anyámhoz viszem, ott szintén nem produkált semmilyen hibát.
Ő használta 5 napig.Rugdosom, rádugok mindent, taszigálom semmi. Egy nagy büdös semmi.
Szétszedtem, összeraktam, takarítottam,kábelcserék,minden létezőt műveltem vele, és semmi.
A hibát nem generálja se nálam, se anyámnál.Visszavittem, használták és 1 nap után szóltak, hogy előjött a probléma.
Mindenkitől szívesen fogadok megoldásra váró javaslatokat.
Köszöntem előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest