Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mikovinyi

csendes tag

válasz quailstorm #22274 üzenetére

A tulajnál nincs probléma, mert a hiba már nálam is előjött közben. :))
    Én is arra gyanakodtam, de más lesz itt a gond.

Ugyan az a probléma jön elő, amivel már eleget szívtam.
    Viszont most tápcsere, memória csere, vga csere, elem csere, cmos reset, is megvolt, de semmi.

Maradt a proci, meg az alaplap....majd lecsekkolom azt is. :DDD

Köszi azért! :K

• mikovinyi

csendes tag

Üdvözlet mindenki!

Valaki segítsen megérteni, mert készen vagyok.
    Olyan problémával futottam össze amit én sem hiszek el. :O

Adott egy asztali PC, ami feltelepítve rendbe rakva zsír jól működik nálam. :D
    Elviszem a célhelyre, ahol összerakva megy 5 napig.

Ekkor telefon nekem, hogy kép elmegy,a monitor kikapcsol mert nem kap jelet, gép zúg, nyomógomb a végtelenségig benyomva, de nem reagál. Így csak a táp off-al lehet kikapcsolni.
    Később táp on, majd bekapcsol, és megy egy darabig, de rádugom közben a mikrofont hátul, erre a probléma megismétlődik.(mindegy mit dugok rá, lehet pendrive is). 2-3x ellehet vele játszani, de utána már nem kapcsol be,vagyis de.Vannak jó napjai.Olyan is volt, hogy hozzáértem a házhoz, hogy kicsit előrébb húzzam, erre megint csinálta.

Helyszínre ki, és velem is szórakozik így kicsit, majd ráunva gép jön velem haza.Összedugom és minden rendben, a fent leírt hibajelenséget 1x sem produkálta. 5 napig használtam, minden létező terhelést, kikapcsolgatást, újraindítást, rádugdosást kipróbáltam, 0-24ben is ment,de semmi.Vissza a célhelyre, mert szerintem jó.Gép összerak majd semmi gond.Eljövök, este telefon, hogy szar.Megyek megnéz, és szétszopat, mert elkezdi a fentebb leírtakat. :W

Gép jön velem, anyámhoz viszem, ott szintén nem produkált semmilyen hibát. :C
    Ő használta 5 napig.Rugdosom, rádugok mindent, taszigálom semmi. Egy nagy büdös semmi. :Y
    Szétszedtem, összeraktam, takarítottam,kábelcserék,minden létezőt műveltem vele, és semmi.
    A hibát nem generálja se nálam, se anyámnál.

Visszavittem, használták és 1 nap után szóltak, hogy előjött a probléma. :O

Mindenkitől szívesen fogadok megoldásra váró javaslatokat.
    Köszöntem előre is!

Új hozzászólás Aktív témák