- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Angelland13 #44532 üzenetére
Az oszt derék.
Akkor eszerint a CPU pci-e sávvezérlő része adta fel ? én erre tippeltem korábban.nVidia va ATI VGA probléma: ezer meg egy éve nem volt szerencsém ilyen finnyássághoz.
Asrock Z170 OC Formulába múltkorában teszteltem a vásárolt GTX 1070-et, úgy hogy a benne lévő R9 380-as Radeont is bennehagytam driverrel együtt, sőt az i5-7600k Intel IGP is használatban volt, mindegyik VGA-ra dugtam egy külön monitort (alapból is 2 monitorral használom), és minden ment flottul, játék is.
-
konci79
őstag
válasz
Angelland13 #44497 üzenetére
Próbáltad a memóriákat egyesével is?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Akkor relax, és próbálj kicsit megnyugodni, mert
könnyen kellemetlen meglepetés lehet belőle.jokeph kolléga írta BIOS resetet az volt már?
Ha nem vedd ki az elemet a lapból egy 5-10 percre,
és nézzük meg, változik e valami.Én még egy telepítőről való bootolást is megnéznék. (amit már írtam)
Próbálja gondolkodni, ki tudna kisegíteni egy másik VGA val esetleg.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Üdv !
BIOS-t reset megvolt ?
Ha jól látom, BIOS_FlashBack-et nem tud a lapod.
Ha Siófok környéki vagy, tudok segíteni alkatrész-próbákkal.
Az hogy a VGA fehér LED-je marad világítva POST során, egyáltalán nem biztos hogy a VGA problémája, lehet BIOS gond is, szélsőséges esetben pci-e vezérlő problémája (ez esetben az a CPU-ban van).#44499DonThomasino: mindenképpen ajánlott az elem kivétele (és a 220V-os tápkábel kihúzása is ilyenkor) de ez kevés lehet, ajánlott a CLR_MOS tüskepárt is zárni kell egy 10 másodpercig folyamatosan a BIOS sikeres reseteléséhez (jumperrel ha van a lapon, vagy marad a fémes tárgy, pl kulcs, csavarhúzó).
-
DonThomasino
veterán
válasz
Angelland13 #44495 üzenetére
Hangjelzést nem ad ki a gép és sosem adott, amikor jól működött akkor sem.
Valszeg nincs benne speaker.Win 10 telepítőm van de mit kezdhetek vele ha semmi sem jelenik meg a monitoron?
Arra lennék kiváncsi arról bebootol e a gép.(lehet h nem)Most kipróbáltam HDMI kábellel is amúgy és úgy sem történt semmi más sajna. Alaplapon van HDMI bemenet de a 3700x-ben szerintem nincs integrált VGA, vagy az nem számít, próbáljam ki?
Ha nincs a cpu ban vga akkor fölösleges.Iszonyú stresszes vagyok, ver a víz meg minden bajom van most...
Ha ideges vagy szerintem inkább hagyjuk a távgyógyítást, és vidd el egy szerelőhöz. -
DonThomasino
veterán
válasz
Angelland13 #44490 üzenetére
Ipont úgy értettem, hogy náluk csak a házat és a memóriát vettem, vajon beállíthatok a szervizbe náluk és fognak segíteni vagy mivel nem onnan van a gép teljesen így elutasítják?
Hát ezt ők tudják megmondani mik a lehetőségek.
Amennyiben nem és itthon, mint hozzá nem értő, nem fogok tudni rájönni, hogy mivel van biztosan a probléma, így milyen lehetőségeim vannak javíttatást illetően?
Ehhez tudni kéne mivel van gond. Ezért vizsgálódunk most...Hangjelzést nem ad ki a gép ?
Win 10 Telepítőd van ?@Essejó : Ahogy olvasom a BIOS ig el se jut,
így amit írtál nem hiszem hogy működne. -
Essejó
veterán
válasz
Angelland13 #44490 üzenetére
Alaplapon van videó kimenet? Mondjuk kell hozzá, hogy a prociban is legyen videó, de ha igen én egy átdugással kipróbálnám, hogy úgy elindul-e.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Angelland13 #44485 üzenetére
Ne izgulj, az iponnak elég jó a garis ügyintézésük. (tudtommal)
Kicsit zavaros nekem amit írtál.
Akkor is újraindul a gép ha nincs terhelve?
VGA legújabb driver van fent?
CPU VGA hőfokot tudsz mérni ?Én egy memestet megnéznék. ( már ha lefut)
Esetleg a WIN frissités részleteinek utána lehet olvasni,
mi is történt a háttérben. -
Scaletta
tag
válasz
Angelland13 #44485 üzenetére
Tápod típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged