- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabengocia
tag
válasz
Gabengocia #49718 üzenetére
Ennyire ezen rágodunk.
A négy darab memória modul egyesével tesztelve és sem renderelés sem utána egyesével nem jött elő az újrainsdulás hibája.
A tulajdonos most az elektromos áram ingadozás felé ment lehet vesz egy szünetmentest emiatt. Az alaplap+táp csere még kérdéses. -
jokeph
nagyúr
válasz
Gabengocia #49716 üzenetére
csokiegyformák, akkor mire gondoltál hogy nem dual-ok ?
#49718Gabengocia: mármint hogy nem 2 modul van hanem 4 modul ?
Mert az esetek túlnyomó többségében valóban a 2 modult ajánlják, mivel azzal magasabb ramfreki érhető el, bár mivel ezek 5200-as DDR5-ös ramok (van kisebb belőle ?), nem gondolom hogy problémás lenne a 4 modul hajtása. -
jokeph
nagyúr
válasz
Gabengocia #49714 üzenetére
Szedáld le a procit BIOS-ból (adj neki 120W-os PPT-t), aztán próba, rosszabb nem lehet mint most.
RAM: mifélék vannak benne ? (db, méret, freki)
A kérdéses progit nem ismerem, hogy profitál-e a ram sávszélből (szerintem ebből minden profitál valamennyit) vagy csak a sok memóriából.Az integrált VGA-t ha nem kell, akár le is tilthatod, legalább nem kavar be legközelebb (nem a lapon van hanem a prociban).
-
Gabengocia
tag
válasz
Gabengocia #49713 üzenetére
A következő gondolat támadt a tulajdonosnak hogy cserélne benne alaplapot tapot, akkor megoldodna a gondja erre viszont nem tudom a választ. Hiszen vissza fogta az alaplap a procit. Milyen alaplap lenne neki jó erre még 100.000 forintos kategóriát láttam. Ramjai nem dualok engem zavar és nem tudom hogy számít-e? Szívem szerint iponhoz küldeném csak akkor nem tud dolgozni rajta... Ördögi kör. Bioszba alul vezéreljem a procit meg a memóriát? Vrm alaplapi szenzor alapján nem melegedett... Köszönöm Hogy el olvastátok.
-
Gabengocia
tag
válasz
Gabengocia #49712 üzenetére
Na gyötörtem tovább a gépet 130 140 watt volt a legnagyobb gpu+CPU fogyasztás. Az alaplapi videó driver ami nem volt jó. Ezt frissítettem. Teszteltem rendereltem és mikor zártam be a progikat már nem tesztelés alatt indult újra már a ventik sem pörögtek.
-
Gabengocia
tag
válasz
Gabengocia #49711 üzenetére
Nem az én gépem és korábban egy rx6700 volt benne de az nem volt 100%-ig kompatibilis mert ncidia Cuda kellett. Mióta meg van 27 szer volt ilyen hibája. A régi kártyával is. Sajnos nem is én építettem, így itt a fórumokon sem lett véleményezve.(ipon művek) Eddig azt találtam hogy ebbe az alaplapba a processzor régen támogatott volt 170 wattal most *-os de rajta van a listán és ebből kifolyólag csak kevesebb teljesítmény érhető el a benchmark szerint 130 Watt. Sajnos a memória 4 db egyforma nem duál. Lehet majd ki vetetem csak eggyel mit produkál.
A processzort meg a ramot csak bioszba lehet visszább szabályozni?
Még beszámolók mire jutottam. -
jokeph
nagyúr
válasz
Gabengocia #49705 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
WOW, durva proci és RAM mennyiség
(gondolom az építészeti szoftver miatt kell)
A project betöltésekor mindig ez történik, vagy csak egyszer történt? más projectnél is ezt csinálja vagy csak egynél?
Nincs-e az újraindulás előtt egy gyorsan felvillanó kék képernyő? -
codec
senior tag
válasz
Eseménynapló mit mutat?
Esetleg egy ram teszt futtatás mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest