- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
RadeonExClÛB #904 üzenetére
Előzmény részletesen:
Kivettem a videó karit, mert ráraktam egy passzív hűtést, egy jó nagy hűtőbordát, ami nem rá való (régi socket 370-es). Félő, hogy a ''gumipókós'' megoldás miatt egy kicsit férebillenhetett, és hozzáért a videókártya mag melletti kis ellenállásokhoz. Miután visszaraktam, elkezdett a hexadecimális post code zöld kijelző pörögni, kerregni kattogni, diagnosztikát végzett magyarán. Majd pár perc után beállt, és elindult. Illetve voltak gondok, elindult, újra indult, megint, többször is. Majd áramtalanítok, ....aztán egyszer csak már rendesen ment.
De szvsz ennek semmi köze hozzá, a karinak semmi baja nem lett, igaz vissza raktam azért az eredeti hűtőt. Ez nem hiszem hogy megzavarta az alaplapot. Inkább az lehet, hogy érzékelte, hogy valami ki lett véve, és automatikusan diagnosztikát végzett. Akkor még leállt, inkább az indulásával voltak problémák. Most meg már elindul, csak nem áll le. Viszont ha sokáig áramtalanítva marad (nem csak a tápot kapcsolom le, hanem ki is húzom a dugót), akkor minden bekapcsoláskor (táp bekapcs., nem indítás), 8._ hex post code, így marad pár percig, egy kicsit kerreg (beépített hangszóró), majd beáll a 0.0. post code ra, és lehet indítani. Ennyi. Persze ilyen kód, hogy 8. sehol sem találni. (sok értelme van ennek a post code nak.mindig olyan ír ki ami nincs a listában...)
Remélem sokat segítettem. Help
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
válasz
RadeonExClÛB #902 üzenetére
Mindenhogyan. Billentyűzetről is (power gombos...). Dos-ból is....: (
Szépen le is állítja magát, de egyből újra indul.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest