Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz RadeonExClÛB #904 üzenetére

Előzmény részletesen:
    Kivettem a videó karit, mert ráraktam egy passzív hűtést, egy jó nagy hűtőbordát, ami nem rá való (régi socket 370-es). Félő, hogy a ''gumipókós'' megoldás miatt egy kicsit férebillenhetett, és hozzáért a videókártya mag melletti kis ellenállásokhoz. Miután visszaraktam, elkezdett a hexadecimális post code zöld kijelző pörögni, kerregni kattogni, diagnosztikát végzett magyarán. Majd pár perc után beállt, és elindult. Illetve voltak gondok, elindult, újra indult, megint, többször is. Majd áramtalanítok, ....aztán egyszer csak már rendesen ment.
    De szvsz ennek semmi köze hozzá, a karinak semmi baja nem lett, igaz vissza raktam azért az eredeti hűtőt. Ez nem hiszem hogy megzavarta az alaplapot. Inkább az lehet, hogy érzékelte, hogy valami ki lett véve, és automatikusan diagnosztikát végzett. Akkor még leállt, inkább az indulásával voltak problémák. Most meg már elindul, csak nem áll le. Viszont ha sokáig áramtalanítva marad (nem csak a tápot kapcsolom le, hanem ki is húzom a dugót), akkor minden bekapcsoláskor (táp bekapcs., nem indítás), 8._ hex post code, így marad pár percig, egy kicsit kerreg (beépített hangszóró), majd beáll a 0.0. post code ra, és lehet indítani. Ennyi. Persze ilyen kód, hogy 8. sehol sem találni. (sok értelme van ennek a post code nak.mindig olyan ír ki ami nincs a listában... :(( )
    Remélem sokat segítettem. Help :( :O

[Szerkesztve]

• Jazz

veterán

válasz RadeonExClÛB #902 üzenetére

Mindenhogyan. Billentyűzetről is (power gombos...). Dos-ból is....: (
    Szépen le is állítja magát, de egyből újra indul. :O

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák