- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz
ImAxRap #40697 üzenetére
A tanács az volt, hogy szedd szét és az asztalon használd amíg nem jelentkezik a hiba.
Ebben az esetben meg tudsz győződni róla, hogy honnan jön a hang.
Ezek a megoldások, hogy nem a saját hangod töltöd fel, hanem egy "teljesen ugyanolyat" linkelsz, egyből cseréled a tápot, mert 90% mondott rá valaki, -kényelmes. Ugyanakkor nem minden esetben oldják meg a problémát... -
ricsi99
addikt
válasz
ImAxRap #40694 üzenetére
Buta kérdés ,de ezt a hangot ugye nem a hangfalból hallod?
Én azért kiprobálgatnám/tesztelgetném az ssd-ket mert a hibatünet(fagyás) pont olyasmi mintha valami adatra várna a géped valamelyik adattárolórol
UI:szerintem is táp... de laikusnak nem ajánlom a táp szétszerelését mert az "haraphat is".... -
ricsi99
addikt
válasz
ImAxRap #40692 üzenetére
Vga ciripelés sokkal magasabb hang... ilyen? Addig ne piszkáld a gépet....amit te linkeltél inkább vetillátor hang
-
ricsi99
addikt
válasz
ImAxRap #40690 üzenetére
Kapcsold ki akkor azt a funckciót.... aztán elválik.
Viszont a hangra nem hiszem ,hogy megoldás lenne...
A vrm vagy chipset vagy egyébb cucc ,terhelés változásának a hatására ciripelhet ,de az nem idöszakos....
Amúgy minden elektromos cucnak van egy frekveciája amin zúg ,csak azt az emberi fül nem halja ,de pl a kutyád macskád simán ha bekapcsolod a gépet
Én valami ventire tippelek elsö fokon...ezek a pwm-es ventik csodákra képesek bizonyos fordulatokon -
batman.
senior tag
válasz
ImAxRap #40679 üzenetére
Most már tudod, harag nincs.
A 9600K gondolom még nincs túlhajtva, mivel gyári hűtővel is próbáltad, abból pedig a nagyobb elviszi alapjáraton, + az hűti a VRM-t is. A katana 5 –nek nem ismerem a TDP-jét, de az a VRM-t nem hűti igazán. Ezt azért írom mert a VRM is okozhat hasonló hangokat és hibát. Régen nagyon kedveltem a Scythe termékeket, a ventik még ma is megütik a mércét, de ezt a hűtőt én nem venném meg.
Elsőre a 6 éves fsp hexa 500 lenne a fő gyanúsított, az igaz, hogy még kisebb táp is elég lenne a konfighoz, de ki kellene próbálni egy új/újabb táppal, hogy akkor is megvan a probléma.
A hang is segítene, ha feltudnád tölteni valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest