- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac
tag
válasz
zolokas #36755 üzenetére
A vinyóra egy másik gépen telepítettem, egy win8 rendszert, semmi baja.
Beleraktam a gépbe, egy régi 80Gb vinyót, a sok próbálkozás után elindult a telepítés, többször újraindítottam
működött. Ráengedtem a hálózatra, elkezdett frissíteni, kért egy újraindítást, frissített tovább, egyszer csak újra indult, és utána ugyan az történt mint az előzővel. (https://prohardver.hu/tema/nem_indulo_gepek_topicja/hsz_36750-36750.html)
Linux működik rajta, én meg csak pingvinelek. -
blac
tag
válasz
zolokas #36751 üzenetére
Az a gond, hogy nincs mivel beírni, indítás, helyreállító cd windows is loading files utána második kép.bármit nyomok, nem reagál, egér sincs. F8 nál, meg a parancs sorig sem jutok el, mert a loading files betöltése útán azonnal újra indul. Ha a bios sütögetés után, véletlenül tovább lép, akkor mindent szépen visszaállít, de a második újraindításnál, minden kezdődik elölről.
-
dugo_
veterán
válasz
zolokas #36233 üzenetére
Keresd meg melyik az:
www.rom.by/files/socket_am2_pwr_pinout_v1.021.pdf
Piros/szürke/fekete esetén lehet mákod, azok össze vannak kötve a chipen belül, illetve egy-egy pin elhagyása még nem kritikus a tápellátás szempontjából.
Ha ezektől eltérő törött, akkor vagy valamelyik funkció nem vagy hibásan fog működni, viszont akkor én már nem kockáztatnám a lapot, ne rakd vissza bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac mini (2023 with M2)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest