- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
-
mancer7151
tag
válasz
sanyi_386 #49490 üzenetére
A 6os maggal dolgozott amikor jött a hiba, a memtest a ramot gyűri nem a procid. Ez biza garis.
Ramonként ha lemegy a teszt (nem együtt a kit, külön) megjelölöd a rosszat és megy gariba vissza a kettő a dobozukban. Erre várok én is hogy cseréljék...Szerk: a többi lehetőséget igazából lejátszottad.
-
mancer7151
tag
válasz
sanyi_386 #49482 üzenetére
Totál bios reset vagy javasolt beállitások után Memtest ahogy shotika írta, én megpróbálnám más gyártmányú rammal hogy azzal mit csinál. Legyen akár 1 single csak tesztnek. A ramod egyébként bennevan a támogatott listában?
Plusz írtad hogy driverek frissek, a deszka chipset drivere mindenképp friss kell legyen. -
-
ricsi99
addikt
válasz
sanyi_386 #40909 üzenetére
M2. es rész még gyerek cipőben jár... általában megosztott sávokkal dolgozik ... jellemzően a hagyományos sata portokkal.. lehet le kell tiltani a biosban vagy ilyesmi....
8 pin es tápcsati azért van mert ha megküldöd benne a cpu-t + fesz miegyébb akkor az be tud kajálni 200W felett is. Nekem volt hogy beleolvadt a 4 pines csati (de ez hosszótávú projekt volt mind1)
a lényeg ,hogy az alaplap működését nem befolyásolhatja ilyen téren.. csak pár + csatlakozási pont a delejhez.
a +4 pines csati szerintem meg a pci-express hez kell... ha mondjuk fullra tele lenne a rendszer ,de egymagában azért el kellene vinnie 1 db m2-öt simán ,szerintem ott is az extrém viszonyokra való tekintettel tették rá a tápcsatit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest