- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Ezek a brand gépek tudnak csodálatos dolgokat csinálni, itt szerintem a HDD/SSD-t elengedhetjük, mint hibát, esetleg valamelyik RAM slot sz@rakodik, jellemzően akkor nem megy le az ellenőrzés. De mivel öreg gép ez, bármi megfáradhatott már benne, úgy a tápba, mint a lapon, nem furcsa az eset. BIOS-ban valami event log nincsen? Dellnél van.
-
batman.
senior tag
Szia!
Az a hdd már megette a kenyere javát. Simán okozhatja az összes jelenséget. Bootolj be Live Cd.ről (vagy más előre telepített oprendszerről), azzal ki tudod szúrni a hibát. Ezt a lemezt én már csak tárolásra használnám. Nagyon tesztet se futtatnék, a motornál a kenőanyag valószínűleg már nem az igazi, egy felület teszt alatt simán túlmelegszik, aztán beáll. De komoly értéket nem képvisel, tehát, ha nincs rajta fontos dolog akkor mehet.(#39470) vmatyko Kevés az info. Lehet valami malware dolog is, de ha találkoztam is valaha ilyennel, már nem emlékszem mi okozta.
-
cigam
titán
addig nem rakom bele míg a hiba forrása meg nincs Pedig könnyen lehet, hogy az oldaná meg a gondodat. Tippem szerint a HDS is azért jósol neki egyre kevesebb időt, mert bizonyos paraméterei romlanak. Van HDSentinel topik, lehet, hogy meg tudják mondani miért számol visszafél.
Addig is mentsd el a fontos dolgokat amíg még lehet, és futtass egy teljes diagnosztikát, + felület tesztet. -
prabhu
senior tag
A tápegységgel is lehet gond.
A Hdsentinel nem rossz, de mindenre nem jó, pl. elektromos vagy mechanikai hiba (motor).Amúgy én lehúzott meghajtós memtest-tel szoktam kezdeni az ilyesmit, hogy tuti legyen, hogy a gép a hdd nélkül stabil. Vagy egy linux live-os pendrive is jó hibakeresésre.
Bár itt nálad elég öreg már az a vinyó, ssd-re csere ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged