- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliBen
tag
válasz
LyonnaisFan1 #25717 üzenetére
Csak egy picit
Már örültem, hogy tud valaki segíteni
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #25122 üzenetére
Ha elolvasod a "zöld mezőben lévőket" a képről, amit linkeltél, akkor ott ír lehetséges hibát. KÁBELEZÉS!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #25113 üzenetére
"A hibernálás során egy kettő programot futtatva hagytam, azok szépen elvesztek lementések nélkül. Hát ennek nagyon örültem.
" -- Hát ez döbbenetes...
Szerinted a futó programok mit csinálnak hibernáláskor?
Elmennek a szomszéd rétjére répát egyelni?
Ez okozta neked a hiberfil.sys összekókányolásodását. Sem a Wint, sem a hardvert nincs okod szidni, csak saját magadat. Massive User Error!
----------
Olyan programok, amik még végeznek műveletet a memóriában, azok bedöntik a cuccot. Nem a tétlenül hagyott Office és böngészőkre gondoltam. -
berzebub
aktív tag
válasz
Ha valamivel baj van az akkor inkább a vinyod lesz.Esetleg még a Biosban turkálhatsz hátha valami beállítás tesz keresztbe a felélesztésnek(sata mod,raid ha van,c'n'q,stb).Nálam pl. a vezeték nélküli egér amíg be volt dugva nem éledt fel az rendszer,kihúztam és vissza is töltött.Szóval ha nem a vinyo akkor valami driver akaszthatja meg.
-
tornas
őstag
válasz
A hiberfil.sys a hibernáls fájlja akar lenni. A hibernálásnál történt valami ami miatt ezt az üzenetet kaptad. Szerintem ehhez a tápnak nem sok köze lehet.
"Ezt az eseményt a windows naplózta valahol? Ha igen, akkor hol?"
Az eseménynaplóban, és valszeg a "Rendszer" fülben kell keresni.
-
tornas
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #21851 üzenetére
Szia!
Kipróbálhatod egy kölcsöntáppal is a PC-det, meg aztán ezek a Kraun tápok nem egy megbízható darabok (az elektronika minőségét és felépítését illetően).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Jogász topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest