-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
válasz
Tamás88 #36890 üzenetére
Még mindig win 8.1 professionálom van.
A felugró ablakot szeretném megszüntetni a frissítések lejöttek amik le tudtak jönni.
Ismétlem a windows eredeti de még nem sikerült aktiváltatnom kmspico-t használtam az élesítéshez.
Úgy tudom valamit le kell szedni hozzá hogy eltűnjön a felirat.de nem tudom mit -
Petya XT
senior tag
válasz
Tamás88 #36624 üzenetére
Szia,
Szerintem nem, én legalábbis még nem láttam ilyet. Jellemzően azonnal megfagy, ha memória írás, olvasáskor hiba van. Ott más van. Rendszernapló miképpen vélekedik?
ballaali :
Az a Zalman hűtő nagyon sovány arra az FX-re, érdemes volna a terheletlen hőmérsékletet megnézni a BIOS-ban, és a rendszer alatt, és a terheléses hőmérsékletet is. Szükség esetén állítani a BIOS-ban a határértékeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest