- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
tomatomi #43664 üzenetére
A displayport kábel lehet a ludas: [link] Vegyél hitelesített kábelt, egyszer már engem is megszívatott...
Nekem is lenne valami: Egy ismerősnek összeraktam egy gépet a napokban amivel lenne egy olyan gond amivel én még soha nem találkoztam. A gyerek elmondása szerint a gép lefagy majd újraindítás után fehélr képernyő fogadja, következő újraindításnál minden frankó.
-
jokeph
nagyúr
válasz
tomatomi #43650 üzenetére
Illene mennie így.
(#43651) tomatomi: próbáld csak nyugodtan, nem vesztesz vele semmit.
Kérdés: Az AIO is felszerelve érkezett ?
Le van húzva rendesen ?
Vad ötlet:
Hogy néz ki a hátlapi része az AIO-nak ?
Ha nem stimm ott hátul valami, akár rövidzárlat is okozthatja a hátlapnál.(#43654) tomatomi: okés, sok sikert, és várjuk az élménybeszámolót.
-
jokeph
nagyúr
válasz
tomatomi #43639 üzenetére
Üdv !
Szóval a ventik meg indul-megáll-t játszanak ismétlésben ?
Egészen biztos hogy a frissebbik F2-es BIOS van fent a lapodon ?
Mert az F1 alap BIOS-al nem támogatott egyik 9. gen CPU sem (CPU rev-től függetlenül) a lapodban.
A narancsosan világító sáv az Audio részhez tartozik.A ramot azért áttenném az A2-es dimm-be (2. a CPU-tól jobbra nézve).
A pumpa hová van bedugva ? Látom világít a lógója. Biztosan megy is, ahogy (#43643) Beba Snake is kérdezte ?(#43647) Beba Snake: pofára az, az M2 SSD kitakarja a típusjelzést.
(#43649) tomatomi: sok lehetőségük nem volt, mert csak az F2 BIOS van egyedül, ami újabb az alap F1-nél.
Mondjuk az AIO tényleg "pazarlás" az i3-ra, i5-9400F is elvan a gyári légkavaróval.
És az AIO-nak van egy apró hátránya, nem kap levegőáramot a VRM sem.(#43650) tomatomi: akkor az olybá tűnik, hogy megyen. Ha a pumpát fogod meg (CPU tetején), azon is lehet érezni a vibrálást valamelyest.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
tomatomi #43638 üzenetére
Mi a rák kóchengeres f.....ért a B2-be van rakva az egyedüli RAM modul?
Miért nem A2-be, vagy A1-be?i39100F-re minek vízhűtés? nem megy el a prosztó gyári hűtővel? A vízhűtés pumpája indul? Mert ha nem, az is letilthatja a boot folyamatot?
Eltörném a kezét annak az idiótának - ha te voltál az, akkor bocs - aki így rakta össze ezt a gépet.
----
Norbi_B: a csipogót a házhoz adják, nem a laphoz. Teljesen hülye új divat szerint a csipogó hangja default módon le szokott lenni tiltva. Az is egy címeres ökör volt, aki ezt kitalálta a távolkeleten. -
Norbi_B
csendes tag
-
Norbi_B
csendes tag
válasz
tomatomi #43636 üzenetére
Lehet butának fog tűnni a kérdés, de ismeretlenben nem látni a hozzáértés mértékét.
de alaplapon is van HDMI csatlakozó, és a videókártyán is, ugye.
Videókártyába dugva lenne a helyes, mert a cpu-ban nincs int.vga.Ilyenkor még van egy olyan általános dolog, hogy vedd ki tedd be újra a vga kártyát, hátha nem ül rendesen a slot-ban. A kártyába is rendesen van bedugva a pcie 6-8 pin.?
Viszont amint rákapcsolsz áramot, tehát tápon o -> I vagy tápkábelt bedugod hálózatban, akkor megvillan egyszer az alaplapon lévő fénycsík.
És ennek folyamatosan égnie kellene, ha bekapcsolt állapotban van a gép. (nyilván beállítás függő, de alapvetően így van tapasztalatom szerint.)Bios update-el kapcsolatban valószínű probléma nincsen, mert mint mondtad, 1 csipogás a bekapcsolásnál, ez gigabyte-nál OK, tehát nincs hiba.
-
Norbi_B
csendes tag
válasz
tomatomi #43633 üzenetére
Szia!
Gigabyte esetében az a "Rendben" jelzés, ha egyet csipog a gépezet. Nekem is giga a lapom, szívok is vele, tehát a bios csipogást már fújom 🙂.
Hasonló problémával küszködöm(tem lehet), és egyből felmerül bennem a kérdés.
Az SSD-t is újonnan vásároltad, vagy az használt?
Windows telepítés után történik ez, gondolom?Nálam csodával határos módon, jelenleg úgy néz ki, hogy az Intel SSD-m használt volt és Brand(dell, lenovo, hp) gépből jött ki. Ugyan nem tudom lehet-e köze hozzá és tárol-e bármi infót az ssd és nem az alaplap, de win pro esetén eldobálta a jelet állandóan és nincs kép, fagyások és el nem indulások. Viszont utoljára gondoltam, hogy win home-ot teszek fel és azóta úgy néz ki, hogy rendben megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest