- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatomi
csendes tag
válasz
Norbi_B #43634 üzenetére
Kivettem az SSD-t is ez sem segített sajnos. Még az tűnt fel, hogy nem kéne az alaplapon világítson valami kis LED-nek, hogy minden okés, vagy kap áramot vagy valami?
A proci mellé is be van jól dugva a tápból a cumó meg az a soklábú is be van kötve jól. Meg vagyok lőve, tippem sincs, mi lehet a probléma :/
-
tomatomi
csendes tag
válasz
Norbi_B #43634 üzenetére
Köszi a választ, újonann vásároltam az SSD-t is. Minden alkatrész új. Az ipon úgy küldte a cuccot, hogy az alaplapba már be volt rakva a proci és az SSD is. Ezért is mertem feltételezni, hogy a BIOS upgrade megtörtént. Semmiféle operációs rendszert nem tettem még fel, mert egy képkocát sem kaptam még a géptől :/
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
Norbi_B #43620 üzenetére
" ahogy a legfrissebb drivert telepítettem 10mp és ismét eldobta a képet no signal stb stb. "
Nagyon vga driverre gyanakszom! én általában leszarom a legújabb drivereket 3-6 hónapig. Csak azt használom, ami eddig működött.
lehet egy tucat Win telepítést is megúsztál volna.
-
d@minator
addikt
válasz
Norbi_B #43610 üzenetére
Hát ez szívás...jó nagy. Lehet szoftveres probléma de ebben nem hiszek. Másnak miért nincs? Rákerestem ilyenekre, hogy black screen after boot, random black screen de nem lettem sokkal okosabb. Van egy halom szoftveres megoldás.
Én cserélgetném a hardvereket úgy, hogy a te gépedbe betenni várni. Ha valamelyiktől jó a géped akkor a tiédet másik gépben megnézni ha abban is jó akkor inkompatibilitás áll fenn.
Most az nem kérdezem, hogy csökkentett módban jó e vagy a winben az energiatakarékosság ki van e kapcsolva, billentyű egér volt e cserélve (bár nem hinném hogy ettől), VGA órajelek levéve esetleg alulfeszelve. Házból kiszedve is csinálta ugye? Moduláris táp moduláris végei is jók?
Cpu foglalat minden tüskéje jó? Bár a szerviz nem találta hibásnak a lapot... -
Beba Snake
aktív tag
válasz
Norbi_B #43615 üzenetére
Ne haragudj, de lópokróc a stílusom. A sok újratelepítést vagy nem írtad, vagy nem vettem észre.
" konfigom:
Gigabyte z370n-wifi
Intel i3 9350kf @stock
Gskill 2x8GB 3000MHz @2133
Intel 7600p 512Gb
Zotac gtx 1070 mini @stock
EVGA G3 1000W gold
win 10 pro
TV-re csatlakozva HDMI kábellel"Akkor hardvare: wifis lap tol valami zavart, a VGA <--> TV nem bírja egymást, vagy szoftveres hiszti , ram beállítás: 2133-on megy ? Nem bírja a 3000-et? Kéne mennie XMP-vel, mert az Intel találmány. Vagy a Giga lap nem engedi? Ennyire fos lett az egyik régi kedvenc márkám?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Norbi_B #43612 üzenetére
+1 pont a szotveres problémára.
Mivel, ahogy írtad másik gépben mindegyik VGA hibátlanul teljesített driverrel.Nos, ez nem volt okos gondolat, nVidia/Radeon VGA csereberekor alap, hogy letakarítjuk a drivert mindig, pont az ilyen bugok miatt.
Mivel ennyit variáltál már, lehet nem ártana egy friss WIN, a végleges VGA-val.
-
Beba Snake
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged