-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
Hali!
Hát igen egyszerű kis művelet. De mégis az a legnagyobb baj h sokan ugy állnak neki a gép szerelésnek h előtte nem kérdeznek utána h mit h kell. Pl vannak az AMD procik ugye nincs legtöbbükön kupak és sokan lesarkazták mert hát ugye ugy álltak neki h hát majd ő megcsinálja. Így ezért én is azt ajánlom h ha bárki bármikor egy kicsit huzósabb műveletnek mondjuk hűtő cserének áll neki egy AMD procinál vagy videokarira rak hűtőt előtte kérdezzen utána h h kell és h mire figyeljen oda és akkor nem fogja elrontani másodjára pedig ugyis menni fog.Ezt persze nem azért mondom h én nem tom ki vagyok,de mindenkinek jobb h ha utána néz mielőtt cselekedne és ezzel sok ideget és hajhagymát meglehet őrizni.Jah és most már értem h miről beszélsz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
Jha h arról beszélsz. Jó bocsi akkor ezt a hsz-t nem nkd szántam hanem vlki előtted írta a lesarkazást. De amugy a régebbi radeon videokarikon is így van rögzítve a gyári hütő. Gondolhatnák h ha müanyag akkor nem esek neki csavarhuzóval. Nah meg látni rajta a rugót onnan már lehet gondolni h az nem a semmiért van rajta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged