- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Megvettem a korábban itt összeállított konfigot. (Asrock b360m pro4, i5 8400,8gb hyperx 2666mhz ram, gtx 1060 3gb, be quiet straight power 10 400w táp)
Össze is szereltettem ismerőseimmel. Van viszont elég nagy gond, méghozzá az, hogy nem ad képet bekapcsoláskor. Már ismerőseimmel is csak sima monitor kábellel adott képet, HDMI-vel nem, most nekem sem ad hdmi-vel, sem a mini display kábellel. Leszedtük az oldalát, bekapcsoláskor azt csinálja, hogy felpörögnek a ventik majd le is állnak, szóval mintha be sem akarna kapcsolni, alvó állapot szerűen villog a bekapcsoló gomb is. Mi a fene lehet ez? Olyan jó, hogy többhetes gondolkodás és várás után szívok mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest