- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
teve08 #19397 üzenetére
Memóriákat próbáltad egyesével minden slotban? Másik billentyűt-egeret próbáltál? Nem integrált eszköz van a gépedben? A memóriák szerepelnek a kompatibilitási listán?
2ndaccount2:
Vedd ki az alaplapot a gépházból és asztalon rakd össze úgy, hogy csak tápegység, cpu és annak hűtője, egy ram és a vga legyen rajta. (ne legyen billentyű-egér, semmi).
Nézd át alaposan az alkatrészeket, nincs e sérülés, égésnyom, púpos kondenzátor,, oxidáció az érintkezőknél. Ha van, akkor lehetőleg szüntesd meg a hibát. A CPU-t is vedd ki, nézd meg, nincs e elgörbült tüske, pasztázást is illik megnézni-cserélni (bár ez természetesen nem okoz ilyen hibát).
Ha ugyanezt csinálja, akkor cserélj tápegységet, ha akkor is ezt csinálja, akkor cserélj memóriát, cserélj gombelemet. Minden memóriát próbálj ki minden slotban.
Ha mindezek llenére megmarad a hiba üzenet, akkor alaplap-cpu hiba lesz (valószínűleg alaplap, a cpu hiba elég ritka).
A leírtakat módszeresen csináld végig, sok sikert. -
rayoliviero
veterán
válasz
teve08 #19401 üzenetére
Nem tudom sajnos. Nekem ezt a videókártya csinálta és másnak is, amit olvastam. De arról nem hallottam, hogy az Intel integrált ilyet csinálna. Hátha jön valaki, aki rájön, hogy mi a hiba oka.
A szervizben amúgy nem biztos, hogy éppen náluk előjön a hiba, ha nincs szerencséd, jártam én már így, alig tudtam nekik bebizonyítani, hogy márpedig rossz a hardver. Egyszer visszaküldték, hogy nincs baja, aztán én visszaküldtem nekik újból és akkor már náluk is kijött a hiba és csak úgy cserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Wise (ex-TransferWise)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest