-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
Fel is raktam az AIDA logot ha segít. Köszi. (Le kell tölteni és utána megnyitni, hogy valahogy kinézzen, html fájl)
-
Motaba78
addikt
nem lehet hogy az alaplapod nem eszi meg a jelenlegi cpudat ? (PII x4 965), nincs benne a lapod támogatott cpui között, és lehet hogy egy 140W-os 965 cpu van a deszkában és a lap tápellátó része nem viszi el, vagy a táp kevés hozzá.
4-es vagy 8as a deszkán a bal felső sarokban a csatlakozó ?ezen a képen a bal alsó sarokban a billentyűzet csati mögötti fehér 4-es.
-
kjani18
őstag
Talán annyi, hogy próbáld "asztalon" indítani.
Ez azt jelenti, hogy kikapod a házból, az alaplapot egy nem vezető anyagra ( pl. saját doboza) teszed, leszedsz mindent. Utána csak a feltétlen szükséges cuccokkal ( táp, lap, proci, 1 memória, ha nincs alaplapi egy VGA ) indítod, megpróbálod, legalább a biosba be tudsz -e lépni. Ilyenkor lehet a csatikat alaposabban átnézni, a vezetékeket cserélgetni, stb. A tápot a kék és valamelyik fekete vezetékének összekötésével ellenőrizheted, ha nem indul, vagy ha nincsenek meg a feszek az a sz@r. Hogy hol milyen fesznek kell lennie az oldalán megtalálod. De a fontosabbak: fekete test, narancs 3,3V, piros 5V, sárga 12V.
Ha nem tudod életre kalteni így sem, akkor szervíz...Ha nincs meg hozzá a kellő tudásod, vagy műszerezettséged, akkor inkább egyből szervíz.
-
NYPD
aktív tag
AHogy néztem pár videót róla, lehet hogy igazából semmit sem csináltam azzal, hogy kivettem az elemet és visszaraktam.
Amit én csináltam: Alaplap 4tűs tápcsatija le, elem ki, vártam 10-15 másodpercet, elem vissza, tápcsati vissza, bekapcsol. Ha nem ez a helyes sorrend, vagy valamit esetleg kihagytam, vagy olyat cisnáltam amit nem kellett volna, leírnátok hogy pontosan hogy is kell kivitelezni ezt a hard resetet? Van jumperem is az elem mellett, azzal hogyn kellene operálni pontosan?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged