-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
derapo
tag
Nos,a retkes 6.3v-os kondikat mind kicseréltem a lapon a 12v-os csatlakozó mellett.10 voltosokat raktam be helyettük.A jelenség ugyan az. A mos fetet ki lehet valahogy buherálni?Vagy annak az egész "feje" le van forrasztva? Hátha az a rossz.
Ha ez sem megy akkor marad a miszlikre szeletelgetés.
-
derapo
tag
Ide visszatérve. Nagyítóval végig kukkoltam a lapot. Sehol egy gyanús folt,sehol egy érdekesebb kondi. Egy jelenség viszont felkeltette figyelmem. Ha a gépet úgy indítom,hogy nem dugom rá a 12V-os atx csatit ugye írtam,hogy ventik pörögnek..mintha menne a gép.Azt csináltam,hogy amikor látszólag elindult a ketyere akkor dugtam rá a +12v-s csatit. Abban a pillanatban leállt egy szikra kíséretében. Többször megismételtem a műveletet mindig ugyanúgy viselkedett.
Lehet-e,hogy egy kondi ment ki? Cserélgessem-e ki az alaplapi csatlakozó környéki kondikat vagy daraboljam fel a lapot apró kockákra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged