Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Grampy #51513 üzenetére
Sziasztok
Én is hasonlóan jártam. Egyik napról a másikra, nem kapcsol be az asztali gépem.
A bekapcsoló gomb ledje felvillan de ennyi. És valami halk (talán)relé tompa kattanása hallatszik a gép házból ilyenkor.
Sajnos nincs más tápom, nem lehet valahogy megnézni önmagában hogy a táp elindul e, tehát hogy azt kizárjam? -
Imike20
senior tag
válasz
Grampy #51513 üzenetére
Szia. Nálam is hasonló volt a helyzet. Nem értem a mai napig mi a baj. Annyi hogy az asztali gép Tápkábele egy 6-os elosztóba dugom be. Persze más is van bele dugva monitior, erősítő 2db lámpa ami tökéletesen működik. De az asztali gép egyszer csak nem kapcsol be a bekapcsoló gombal illetve az alaplapon lévő Start gombal se indul el a gép. Áram van hisz látom az alaplap RGB világít. Úgy tudom elindíteni ha lekapcsolom a Tápon a billenő kapcsoló várok vele egy kicsit majd vissza kapcs és már indítható is az asztali gép a bekapcsoló gombal. Aztán most úgy van hogy a Táp kável közvetlen a fali konektorba van dugva így működik. Jah és próbáltam már 3db hosszabbító mindegyikkel ez volt a jelenség. De ha a fali konektorba van dugva akkor nincs baj. No erre mondjon valaki valamit!
-
FunPro
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
Grampy #51513 üzenetére
Ez bizony pont klasszikusan alaplap halál esete. És ahogy elnézem a tesztek során te magad is erre jutottál.
Külön "finom", hogy lejárt a garija is(én az SSDmmel jártam így pár nappal a gari után vége lett menthetetlenül egyik pillaaatról a másikra)
Egyébként a lemerült CMOS elem is gondra utalhat, főleg, ha utána a következő is lemerül nagyon gyorsan.Összességében nekem ez alaplapnak tűnik.
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
Grampy #19098 üzenetére
Szerintem vagy a lap lesz vagy a táp.Nézd meg egy kölcsöntáppal,ha tudod
(Hasonlót én is tapasztaltam,mikor pl. az ABIT BP6 lap alá egy Chieftec GPS-t raktam,akkor hangosan ciripelt,ugyanúgy egy Intel STL2-es lappal is,de egy AM2-es MSI lappal -2 külön típussal- már nem) -
ebegab92
senior tag
válasz
Grampy #19094 üzenetére
Mindegyikhez odaírja a normál értékét.Ha ehhez képest +/-5% az eltérés,akkor van gáz.A proci feszültsége ugrál,mert csökkenti így a fogyasztását.A +3.3V-os,+5V-os és a +12V-os ágat figyeld a stabilitásteszt során.Ha ugrik egy látványosat teszt indításakor és/vagy befejeztekor,akkor érdemes egy sürgős tápcsere,legalább egy másik teszt erejére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest