- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
maxika2004 #52766 üzenetére
Nekem kezd az az érzésem lenni, hogy jobban járnál ha az ASUS lapot is megszereznéd hozzá amiben ment. Persze csak ha megoldható.
Mostanra kb mindent végigpróbáltál ami nekem eszembe jutott, és eléggé egyértelműnek tűnik, hogy a lap és a proci nem férnek össze. -
válasz
maxika2004 #52762 üzenetére
Szia.
És nem lehet hogy a RAM nem fér össze a CPU-val?
Hogy van benne és hány ram van benne most? (Mennyi modul) -
KROK640
nagyúr
válasz
maxika2004 #52760 üzenetére
Ha visszarakod a 10400F-et az MSI lapba akkor megy? (arra vagyok kiváncsi, hogy nem-e szerelés közben öltél le valamit). A 10700-at is próbáltad többször a lapban?
Ha jól emlékszem, akkor a 10400F-nek is az a 4300MHZ az 1 magos turboja, az all core 4GHZ. Csak a feladat kezelőben akkor is megugorja a 4300-at ha egy mag megy csak annyin. Ha máshol is így megy, és az összes maggal 4300-on, akkor meg aktív a BFB, amit azért tartok kizártnak mert a te lapod azt nem tudja.
Az, hogy hideg a CPU, azt jelenti, hogy nem is hajtja, jó eséllyel a postig sem jutsz el. Elsőre pont Biost mondanék, de azon már túl vagy ...
60 fok minél? CPU Core, CPU temp, valamelyik maghő? Mert ezek között akár 20 fok különbség is lehet. Nekem ez továbbra is throttlingnak tűnik. (ASUS lap)
-
_drk
addikt
válasz
maxika2004 #52755 üzenetére
Olvass eggyel feljebb.
BIOS Update.
-
MrDerekas
addikt
válasz
maxika2004 #41704 üzenetére
Ha a sata vezérlő döglend meg, azt max alaplap cserével tudod "megoldani". Előbb csináld meg amiket írtam, hátha kiderül valami.
-
MrDerekas
addikt
válasz
maxika2004 #41700 üzenetére
Elég hírhedt márkanév részemről, de ettől még lehet, hogy a táp nyírja ki őket. (Főleg ha ugyanaz a konfig a szóban forgó) Mikor látványosan kiakad a rendszer, jó lenne megnézni, hogy a háttérben tekeri-e valami a procit/ssd-t. Feladatkezelőt megnyitni és kattintgatni, míg nem jön a jelenség és látszódik a feladatkezelő ablaka. HDSentinel mit ír a szöveges résznél az ssd-re? Ha adatkapcsolati a hiba, az ott látszódni fog. (Okozhatja a táp, tápcsati amiről kapja a delejt az ssd, sata kábel, sata port, sata vezérlő hibája)
-
MrDerekas
addikt
válasz
maxika2004 #41686 üzenetére
Az ssd mitől tuti, hogy megdöglött és mitől döglött meg? Ha a táp nyírta ki, akkor kinyírhatott mást is vagy akár mindent. Akkor most milyen ssd-vel is tesztelted? A hibással? Nem ártana egy hw leírás sem, hogy ne csak a ködöt szurkáljuk.
-
syberia
veterán
válasz
maxika2004 #41686 üzenetére
Alkatrészek, tápegység típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest