- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
A történet folytatódik, és egyre izgalmasabb!!

Szóval visszavittem a boltba az alaplapot. Kipróbálták, tényleg rossz. Vissza akarták adni a pénzt (több nem volt ebből a tipusból) Mondtam, hogy nem kell a pénz, inkább hozzácsapok még egy ezrest és elviszem az ASUS-t. (ez az egyetlen socket A-s alaplapjuk volt csak). Mondták, oké. De kértem, hogy ezt már ellenőrizzuk le, ne kelljen esetleg holnap ezt is visszahoznom, ha nem jó esetleg Sempronnal, vagy ne adj Isten sehogy se. Oké, kipróbálták és ez is rossz volt!!! Mondom ez nem igaz, ez már a 3. rossz alaplap a történetben. Több alaplapjuk nem lévén socketA -val, a pénzt visszadták és elmentem a szomszéd (szó szerint) boltba ott vettem egy socket A-s lapot. Most VIA chippel, Abitot. Gondolhatod milyen idegbajosan vittem haza/próbáltam ki a 3 rossz alaplap után. De hála Istennek
ez már megy!!! Szinte nem akartam elhinni, hogy jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Autós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez már megy!!! Szinte nem akartam elhinni, hogy jó.