Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
A topikot azért nyitottam, mert rengeteg hasonló kérdés volt ezen a honlapon kívül, és itt nem találtam olyan topikot, ami ezzel foglalkozna.
Sziasztok! Van egy régi gépem, amire ráraktam a WIN7-et. Előtte az XP volt fent, de már újítani akartam. Nem indulnak el a játékok WIN7 alatt, egyik sem amit próbáltam. Ha belelépek nem csinál semmit, vagy kiírja ezt: "játéknév".exe működése leállt. Olyan játékokat próbáltam, amik azelőtt működtek. Videokártya driver fent van, Directx frissítve. (Kompatibilitást állítottam, de úgy se megy.)
Konfigom:
1 Gb RAM (DDRII)
128 Mb VGA (Ati Radeon 9200)
Intel Celeron 2.8 Ghz CPU
Intel P5P800-VM alaplapNem egy erőmű, de el kell, hogy fussanak azok a játékok amiket próbáltam. (GTA SA, Sims 2)
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest