- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem nagyon érted, miről írok (írtunk) igaz? 20-30% CPU kihasználtsággal hol van CPU limit?
100% a gpu kihasználtság, hogyan növeled?
Nincs +1FPS-ed sem semmitől, ha értelmesen állítod be a grafikát, azaz 100%-on hajtod a VGA-t, mert fizikailag lehetetlen.
Maflatesztek, jól megvezetik a népet.CPU limit... mesterségesen, amilyen beállítással senki nem játszik.
Ja, hülye beállításokat én is alkalmazhatnék, de inkább a maximális grafikára hajtok.
CJ4567: erről az önámításról beszéltem. Ha csak nincsenek légyszemeid.
Ha látod az akadást, akkor az <24 FPS. Nyilván 90-ről kisebb eséllyel zuhan mélyre, de ha nem zuhan, akkor ugyanolyan folyamatos a 60 is, biológiailag.
-
Predatorr
őstag
Miért aggódnék?
Éppen azért vettem 4080-at, hogy ne aggódjak, mert többé már nem kell cserélnem. 2x annyiba sem került, mint a 2080 (leszámítva annak eladási árát), és 4-5* gyorsabb -15% fogyasztással (60% power, 180-200W). Csak nézem néha, mit kínlódnak egyesek, h drága, gyenge, stb. VGA-k vannak a a piacon, mintha nem vehetne bárki olyat, ha meg nem szánja rá a pénzt, megint minek nyavalyogni?
Tegyél rá minőségi Fid. FX-et, dlss nagyon visszafogja. RT-nek miért kellene CPU? 4k-ban simán eljátszom 60FPS-szel extrém RT mellett, de engem amúgy a 45-55FPS sem zavar. 102% fogyasztással még jókora OC-m is van, de inkább 90%-on tolom, minimális tuninggal. Egy X3D procival sem lenne 60FPS, akkor meg minek? 1-3 FPS nyereség valós körülmények között, hiába etetik a népet FHD, butított beállításokkal, mert mindig az van, amivel meg senki nem játszik. -
Dragon3000
nagyúr
Am4 megjelenésénél a legtöbb gond a régi ramokkal volt illetve az akkori corsair 3000MHz cl15-ös megoldásokkal, amit a zen+ megjelenéséig szépen kikalapáltak az újabb biosokkal, így a zen+-nál már semmi gond nem volt a ram kompatibilitással. De új szabványok esetében az intelnél is ugyanúgy szoktak gondok lenni, így ez nem csak amd sajátosság.
-
Predatorr
őstag
Nekem az elejétől stabil az 570X. Jól becsavaroztam a házba.
Miért kéne bármelyik méregdrága, sokat fogyasztó proci (méregdrága alaplappal és rammal) bármilyen játékhoz? RTX4080 alatt jó, ha 30%-ig felmegy az 5800X-em kihasználtsága.Ezek a marketing anyagok nem erről szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Egyedi ékszerdobozka
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest