- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
lakosk
tag
Illetev még valamit szeretnék mondani. Tényleg elkapott az indulat, amikor le kellene adni a szakdolgozataimat, és szoríat az idő. Rosszul reagáltam. DE mazt azért még minidg nem értem, hogy ha valaki elkezd szeméyleskedni (most a nagyokosra gondoltam), és hangneme nem kielégítő, esetleg sértően gúnyos, akkor miért nem esik szó arról a személyről? CSupán ennyi lett volna. A válasz után a topic zárható!
-
lakosk
tag
Sorry, ha elkapott a hév, de amint láthatjátok ezek az árak, amit ''X-COM kolléga'' leírt tényleg nem pár ezer forintot nyomnak.
-
Trak
addikt
Pont erre akartam kilyukadni a sok rávezetéssel: nem pár ezer...
És én örülök, hogy Nektek minden legális, de nem sok embernek van erre pénze.
Pedig elhihetitek, hogy aki tehetné megvenné, mert aki nem ért annyira hozzá, hogy a szoftver alaphibáin kívül azokkal is foglalkozzon, amik a másolás miatt kelezkezhetnek, annak megéri. De ez MO, itt csak az árak Nyugatiak, a fizetés nem. De ez már egy másik topic...:D
Szerintem ittt fejezzük be. -
X-COM
nagyúr
[L]http://www.campus.hu/faq/index.html[/L]
A Magyar Kormány és a Microsoft között létrejött megállapodás értelmében a 2001. november 30. előtt vásárolt számítógépeken a jogtiszta frissítési alap megléte biztosított, ezért ezeken a számítógépeken a Campus Agreement Windows frissítésével jogtisztán használhatják a Windows bármely verzióját a Campus szerződés hatálya alá tartozó felhasználók.
A 2001. november 30. után vásárolt PC-ket szokásosan OEM operációs rendszerrel kell megvásárolni ahhoz, hogy jogtiszta frissítési alap álljon rendelkezésre -
engusz
veterán
Kedves lakosk!
Szeretném, ha visszavennél egy picit magadból. És ezek után normális címet adj majd a következő témádnak! -
lakosk
tag
Köszi szépen ez hatott. Hálám örökké üldözni fog.
Egyébként aki tud az meneküljön office-től egy nagy sz.r az egész. Ha tudtok valami jobb alternatívát, akkor osszátok meg lécci.
Az openoffice még kiforratlan. -
lakosk
tag
Köszia asegítséget, azonban minden hatástalan. Leszedem ezt a sz.rt és fölrakok egy nagy rakás sz.art(Office2000-et) És kíváncsi leszek az eredményre.
-
Tersius
tag
Sugobol nezve:
Az Eszkozok menu Beallitasok panelen van egy Mentes ful, itt alul van egy Modositasa kerulendo, valahogy igy tudod zarolni a dokumentumot (talan akkor zarolja, ha ez ki van pipalva, es lemented). Ha van itt pipa, akkor vedd ki, esetleg mentsd el.
Ha igy nem jon ossze, akkor jelold ki az egesz doksit, masold ki, nyiss egy uj dokumentumot, es illeszd be, es akkor azon az uj doksin dolgozz.
A sugo szerint akkor is lehet zarolt egy fajl, ha esetleg mas hasznalja (mondjuk ha halozati meghajton van, vagy ilyesmi).
Esetleg az Eszkozok / Dokumentum Vedelem menuben nezz korul.
Ha semmi sem jon ossze, akkor goto [L]http://www.openoffice.org[/L]
[Szerkesztve] -
lakosk
tag
Sajna ez nem jön be. DE az az igazság, hogy semmijen filét sem enged szerkeszteni. mindenhol ugyanaz a szöveg.
-
mormota
senior tag
csinálsz egy uj doksit, és bemásolod az egész cuccot ctrl-c crtl-v-vel
vagy ha ez nem jönne be, akkor valahogy fel kell olodani a zárolást (ezt nem tudom hogyan lehet) -
lakosk
tag
Sziasztok.
Most íroma a szakdolgozataimat, és a gépen történetesen Office XP van.
A wordel kb fél órája nem tudok semmit sem csinálni, mert ezt írja ki: Ez a parancs nem használható, mert a dokumentum szerkesztésre zárolva van.
Mit tudok tenni, hogy be tudjam fejezni a dolgozatokat.
Sűrgős lenne.
A segítségeket előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest