- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiver
csendes tag
Sziasztok!
A Windowsom mostanában furcsaságokat csinál, szükségem lenne egy kis szakértelemre.
24 órája telepitettem fel egy XP SP1-est, aztán gyorsan leszedtem hozzá mindenféle update-et, és felfrissitettem SP2-re. Az első hibaüzenetek tök spontán jöttek, igazából nem is értettem őket, s mivel nem volt látszólag hatásuk nem izgattam magam.Megszoktam hogy a windows egy tökéletlen program.
Telepitgettem a progikat sorban aztán egyszer csak többet nem indult el az IE ( IE has encountered a problem and needs to close.) Azután ezt több progival is eljátszotta, pl outlook, total commander.
Előzmények: SATA-s Maxtor winyom megsült, total KO. Ezutan masik winyomat leformaztam, ra egy uj windows, am ez sokadszorra sem volt működö képes. 1-2 nap alatt eljutott olyan szintre hogy semmilyen progi nem indult, végül már be sem engedett. A mostani jónak tünt am mint feljebb irtam ez is halálán van.
A probléma kapcsán eszembe jutott 2 dolog korábbról, az egyik hogy a DVD irommal nem lehet irni. Olvasni tud, csak irni nem. Mas gepben tökéletesen működik az irás. Másik érdekesség, hogy egyszer elkezdett füstölni egy ellenállás (?) a power, reset, hdd led stb csatlakozok közelében. Gyorsan kikapcsoltam, majd mikor elmult a füst tettem egy próbát, és lám működött. Ez fél éve volt azóta semmi probláma nem volt a lappal, annak ellenére, hogy láthatóan fekete és olvadt az az ellenállás.
Most viszont halmozodnak a problámák, eleinte virusra gyanakodtam, mert kiirt az avast olyanokat, hogy worm: Tenga... de lehet hogy hardware hiba (is) állt elő. Vajon mi okozhatja, hogy a windowsom par nam után teljesen meghal? Memória, alaplap? vagy szoftveres hiba csak?
A gép: Epox 8RDA3+, Barton 2500+, 2x512MB Kingston +256MB Geil DDR RAM, Maxtor 160GB SATA ( ez sült meg), Seagate 120GB IDE. A gép nincs húzva, 1-2 plussz ventivel el van látva, és nyitva van a ház,igy melegedés kizárva szerintem.
Pliiz segitsetek! -
Szvsz 99%, hogy nem hardver.
Ez valami szofveres probléma, Live!-om van + 2000pro és meg a GP4,
mert amikor fenn volt a Nero ugyan ilyeneket írt a WinDVR (TV). Nero uninstall, probléma megoldva. Próbáld meg a játékot win telepítés után, ha megy akkor kezd el felrakni a progikat amiket használsz, mindegyik után nézd meg hogy fut-e.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
próbáld meg, úgy, hogy csak 1 modul van benne
-
EJJ.. ugyanígy jártam én is, már másodjára jön elő ez a hibaüzenet.. de én nem gp4-ezek, csak random a winx xp-ben bukkan elő.. a pontos szövege a következő:
A ''0x77f52a84'' címen található utasítás a ''0x00000067'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written''.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Na szóval ő lenne az.. Örülnék ha valaki azóta rájött volna a probléma okára..
UI: MEMTEST volt, 5-6 pass, hiba nélkül kétszer is... -
_thomas_
tag
na kérem! lehet, hogy sikerült megoldani a problémát! miután átolvastam néhány külföldi gp4es fórumot kiderült: a probléma a hyper-threading miatt van!
megoldás: le kell tölteni a gpxpatch 3.61es verzióját és ott a cpu beállításánál 1es értéket kell megadni! előbb teszteltem és tényleg működött, vagy csak véletlen volt? meglátjuk. -
engusz
veterán
Hasonló hiba üzenetet kapok, amikor néha bezárok egy Internet Explorer-t. Ritkán jön elő ez. Sosem értettem. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de arra kíváncsi lennék, hogy miért csinálja.
Szerk: Grrr, idézőjelek...
[Szerkesztve] -
kapor
csendes tag
Kapcsold ki a biosból a patot és úgy próbáld ki, lehet az a probléma.
-
_thomas_
tag
“I have Windows XP and a SoundBlaster Live card, and the game keeps crashing or the sounds don’t play”
Sounds may not play correctly or the game may crash under Windows XP if you are using the default drivers for the Creative Labs SoundBlaster Live Cards. Please upgrade your drivers as soon as possible.
na ezt találtam a gp4 faq-jában. ezek szerint nem ártana frissíteni a live-om driverét. most az érdekelne, hogy nektek is live-otok van? mert ha nem és ugyanaz a hiba mint nálam, akkor nem tökölök a frissítéssel! -
-
bandrew
tag
Több mint valószinü, hogy a gp4 a ludas a dologban. nekem ugyan nem dobálja ezt az üzenetet, csak úgy kilép szó nélkül
azt hittem, hogy az xp nem fekszik neki mert irnak valami ilyesmit a neten, mármint hogy nem szereti az xp-t, de win98 alatt ugyan ez van
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem is van ez az erdekesseg, es sejtelmem sincs mit
proci alapon, ramot huyom ugzan, de ha nem huytam is volt, tesztprogik tokeletesen futnak (memtest86, prime95, cpu stability test)
nekem tobb proginal is elojon, leginkabb a tmpegenc hasznalatakor, viszont jott mar elo totalcommander bezarasakor is -
detri
aktív tag
Bazzz...
-
Viktor77
titán
Ja, és a topiccímből kéretik kivenni az idézőjeleket. Én beszoptam, ha valaki segít akkor legalább ő ne szopja.
-
Viktor77
titán
Nekem ugyan fogalmam sincs mi lehet a baj, de a késöbbi segítőknek egy konfigleírás, és driverlista sokat segítene.
-
_thomas_
tag
The instruction at ''0x7610616b'' referenced memory at ''0x03587574''. The memory could be ''read''.
vki tudja mit jelent ez? egyedül a grand prix 4 száll el ezzel a hibaüzenettel.
ez lenne az egyetlen game amivel nyomulnáknem vagyok egy gamer típus, de alig vártam, hogy meglegyen az új gép és full grafikán száguldjak a f1-ben és most tessék itt van ez a probléma!
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest