- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
_thomas_
tag
na kérem! lehet, hogy sikerült megoldani a problémát! miután átolvastam néhány külföldi gp4es fórumot kiderült: a probléma a hyper-threading miatt van!
megoldás: le kell tölteni a gpxpatch 3.61es verzióját és ott a cpu beállításánál 1es értéket kell megadni! előbb teszteltem és tényleg működött, vagy csak véletlen volt? meglátjuk. -
_thomas_
tag
“I have Windows XP and a SoundBlaster Live card, and the game keeps crashing or the sounds don’t play”
Sounds may not play correctly or the game may crash under Windows XP if you are using the default drivers for the Creative Labs SoundBlaster Live Cards. Please upgrade your drivers as soon as possible.
na ezt találtam a gp4 faq-jában. ezek szerint nem ártana frissíteni a live-om driverét. most az érdekelne, hogy nektek is live-otok van? mert ha nem és ugyanaz a hiba mint nálam, akkor nem tökölök a frissítéssel! -
-
_thomas_
tag
The instruction at ''0x7610616b'' referenced memory at ''0x03587574''. The memory could be ''read''.
vki tudja mit jelent ez? egyedül a grand prix 4 száll el ezzel a hibaüzenettel.
ez lenne az egyetlen game amivel nyomulnáknem vagyok egy gamer típus, de alig vártam, hogy meglegyen az új gép és full grafikán száguldjak a f1-ben és most tessék itt van ez a probléma!
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest