- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiver
csendes tag
Sziasztok!
A Windowsom mostanában furcsaságokat csinál, szükségem lenne egy kis szakértelemre.
24 órája telepitettem fel egy XP SP1-est, aztán gyorsan leszedtem hozzá mindenféle update-et, és felfrissitettem SP2-re. Az első hibaüzenetek tök spontán jöttek, igazából nem is értettem őket, s mivel nem volt látszólag hatásuk nem izgattam magam.Megszoktam hogy a windows egy tökéletlen program.
Telepitgettem a progikat sorban aztán egyszer csak többet nem indult el az IE ( IE has encountered a problem and needs to close.) Azután ezt több progival is eljátszotta, pl outlook, total commander.
Előzmények: SATA-s Maxtor winyom megsült, total KO. Ezutan masik winyomat leformaztam, ra egy uj windows, am ez sokadszorra sem volt működö képes. 1-2 nap alatt eljutott olyan szintre hogy semmilyen progi nem indult, végül már be sem engedett. A mostani jónak tünt am mint feljebb irtam ez is halálán van.
A probléma kapcsán eszembe jutott 2 dolog korábbról, az egyik hogy a DVD irommal nem lehet irni. Olvasni tud, csak irni nem. Mas gepben tökéletesen működik az irás. Másik érdekesség, hogy egyszer elkezdett füstölni egy ellenállás (?) a power, reset, hdd led stb csatlakozok közelében. Gyorsan kikapcsoltam, majd mikor elmult a füst tettem egy próbát, és lám működött. Ez fél éve volt azóta semmi probláma nem volt a lappal, annak ellenére, hogy láthatóan fekete és olvadt az az ellenállás.
Most viszont halmozodnak a problámák, eleinte virusra gyanakodtam, mert kiirt az avast olyanokat, hogy worm: Tenga... de lehet hogy hardware hiba (is) állt elő. Vajon mi okozhatja, hogy a windowsom par nam után teljesen meghal? Memória, alaplap? vagy szoftveres hiba csak?
A gép: Epox 8RDA3+, Barton 2500+, 2x512MB Kingston +256MB Geil DDR RAM, Maxtor 160GB SATA ( ez sült meg), Seagate 120GB IDE. A gép nincs húzva, 1-2 plussz ventivel el van látva, és nyitva van a ház,igy melegedés kizárva szerintem.
Pliiz segitsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest