Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmma

újonc

válasz UFO1 #21103 üzenetére

Szia !

Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
    köszönöm szépen.

Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?

Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy

Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !

Köszi mindenki válaszát , sziasztok !

• emmma

újonc

válasz eLit-MiLan #21096 üzenetére

csá !

ez a d-class 13, 70 valahány km ......

aszt hittem megyek 50.000..... vagy 100.000 ...... mérföldkő , és vannak más nyeremények is , mérföldkövenként , / más-más/.

tehát megyek 500.000 km és a végén , van a kárprize pakk , ha lefutottam ...

amugy , h.ü.j.e. vagyok ?

ne beszéljünk el egymás mellett ?

a te gondolatod, tudásod mellett , hiába megyek 4 napig egy huzamba ( csak 10 számit ) és pont .

?

?

• emmma

újonc

Sziasztok !

Új vagyok , bocsi , ezt a D-class nem értem , futok 10-et , beért a célba mindenki , neve mellet zászló , senki nem kapott dnf .

mikor fog megjelenni az autóm felett , az a sárga sáv 50.000..... 100000.....200000.... stb ( mint a fényképpen)

nálam semmi , nem kapok semmit , már futottam vagy 30 menetet , mindig mindenki beért, már mindent elolvastam , utána néztem , de semmi , vagy megjelenik valamikor csak türelmetlen vagyok ?

mindenki aranykártyát kapott , pédául első jutalmam rózsaszin(drag) 3 csillag , aranykártyába.

szóval az a kérdés : minek csinálom ha nem jegyzi , hányat futok , már 30- at is megcsináltam ,

hol a nyeremény (felni) , sehol nem találom ???
    hol a kárprizepakk 0 boostert ???
    hol a kutyafüle (ideges vagyok) ??????

a feladatot 3x olvastam el ! , menyek 10-et ..A feladat a D-s Team Escapet (Outlaws) ( én 30 mentem )

Saint Patrick’s Day alkalmából újabb közösségi eventet hirdettek ki. A feladat a D-s Team Escapet (Outlaws) kell teljesíteni Márc.18. 00:00 és Márc.23. 23:59 (In game time) között. 6 mérföldkő van:
    50,000 sikeres Outlaws TE = 17″ Racing Hart CP (Style A) wheels IGC-ért
    100,000 sikeres Outlaws TE = 18″ Racing Hart CP (Style A) wheels IGC-ért
    150,000 sikeres Outlaws TE = 19″ Racing Hart CP (Style A) wheels IGC-ért
    200,000 sikeres Outlaws TE = 20″ Racing Hart CP (Style A) wheels IGC-ért
    250,000 sikeres Outlaws TE = 21″ Racing Hart CP (Style A) wheels IGC-ért
    500,000 sikeres Outlaws TE = Car Prize Pack ingyen azoknak, akik teljesítették legalább 10x a TE-t sikeresen.
    Sikeresnek számít egy TE akkor, ha a csapatból mindenki átmegy a célon, tehát NINCS DNF a végén.

ennyire h.ü.j.e lennék ?

Új hozzászólás Aktív témák