- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = - #714 üzenetére
Ez nagyon tetszik a játékban, hogy az m3 nem elérhető, csak 40-es szinten, és nem előbb. A megvásárlás amúgy szerintem se rossz ötlet, mert tényleg jó üzlet, nagy lökést adhat a cucc. nekem elég volt most az ingyen 1000 boost, 2 garázsbeálló nagyon kellett már, az új valvoline racing charger kész is lett, a world-garage.comon tutuhawer néven tolom, és megtekinthetők az eddig készült autóim. A mazda3-at holnap módosítani fogom egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő