- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Viktort le fogják tiltani, most hogy itt a húdenagy akció. korábban is biztosan nyomogattak rá report gombot, és még itt van. Csabára is nyomhattak már tavaly tavasz óta, mert már akkor is nyomkodta a cuccokat. Mégis itt van. Én ennél hatékonyabb megoldást kínáltam: ismerje be Viktor, öntsünk tiszta vizet a pohárba, és döntse el ő, hogy még mindig jó érzés nyomkodni azt a szart vagy inkább megtisztul. 1 esélyt adok mindenkinek én. Ha bwismerné és új néven elindulna megint, akkor azt mondom, elértem a célom. Ha beismeri és nem kezdi újra, az sem rossz, mert megtudjuk, Viktor ténylegesen milyen ember. Sejtjük, hogy roppant ostoba, de hátha tud fejlődni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest