Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- iPhone topik
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nekem nem ad semmi kiemelkedőt. Pro alkatrészt is pl. nem tudom mikor kaptam. High Stakesen régen sokkal jobbat adott most meg semmi. Lehet versenyt kellene tolni. De hallom visszajöttek csalok.Jó ma dobott egy ultrát TH, de abból se valami ász verziót ad ha ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nem ad semmi kiemelkedőt. Pro alkatrészt is pl. nem tudom mikor kaptam. High Stakesen régen sokkal jobbat adott most meg semmi. Lehet versenyt kellene tolni. De hallom visszajöttek csalok.