Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
A subarun látható bodykit jelenleg elérhető. Régen is az volt, nagyon régen. 2010-ben is, és már azóta bizonyos távolságból láthatatlan lesz az autó. Talán még ma is ez a szitu. A legdrágább impreza bodykitről van szó. már jelentettem, de ... minek. A Skyline-om is ilyen bugos volt, magyaráztak is miatta , én meg mondtam, engem ugyan ne csalózzon le senki és levettem a Skyline-os Route 55-ös szenzációs videón levő bodykitet. Hányatott sorsú a subaru és a skyline is a játékban. Úgy külsőleg mint belsőleg. Az impreza hangja eleinte
no comment / menjenek a készítők a picsábaszar volt. A skyline a startnál a perfect nitró közben kihagyta a 2. fokozatot. A harmadik kedvencem a Mitsu EVO IX lenne... azt majd legközelebb, ha az lesz játékpénzesez volt a skyline. (ma is ez van a garázsomban egyébként, sose adtam el, majdnem 2 éves)

Új hozzászólás Aktív témák

- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming VG289Q
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest